Tragedie intr-o familie de romani din Italia. Copiii cuplului au fost gasiti intr-un lac de acumulare

/ / Modificat: 2023-07-12
Tragedie intr-o familie de romani din Italia. Copiii cuplului au fost gasiti intr-un lac de acumulare

Drama cumplita intr-o familie de romani din Italia. Copiii cuplului, de 6 si 7 ani, au fost gasiti fara suflare intr-un bazin de irigatii din zona in care locuiau. Pe malul apei, parintii au gasit doar papucii celor mici.

Cei doi frati, in varsta de 6, respectiv 7 ani, au disparut de acasa marti, 11 iulie. Parintii lor se odihneau si abia cand s-au trezit si-au dat seama ca baietii lor nu mai erau in casa. Au alertat inediat autoritatile, iar la miezul noptii scafandrii i-au gasit pe cei doi frati morti intr-un bazin de irigatii adanc de 3 metri.

„Impreuna cu scafandrii am cautat ore in sir pentru a gasi copiii, dar din pacate semnalele erau clare”, au transmis pompierii, potrivit Adevarul.

In timpul operatiunii de cautare, scafandrii au gasit mai intai cadavrul baiatului mai mare si apoi pe cel al fratelui sau. Deocamdata, pana la finalizarea anchetei, una dintre ipoteze este ca cei mici au intrat in apa pentru a se racori, fiindca papucii lor au fost gasiti langa bazin, semn ca au dorit sa faca baie.

Zona era slab iluminata, iar gardul care imprejmuieste bazinul este deteriorat, astfel ca accesul este posibil.

  • Surse: adevarul.ro, ziare.com, realitatea.net, stiripesurse.ro
  • Foto: ziare.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii inecati

Articole recomandate

Citeste si despre