Turisti, printre care si 7 copii, intoxicati cu clor la un hotel de pe litoral. Micutii au ajuns la spital

/ / Modificat: 2024-07-16
Turisti, printre care si 7 copii, intoxicati cu clor la un hotel de pe litoral. Micutii au ajuns la spital

 

Un incident grav a avut loc in statiunea Olimp, dupa ce zeci de turisti care erau cazati intr-un hotel s-au intoxicat cu clor din piscina. 7 dintre acestia erau minori si au ajuns la spital. 

7 copii spitalizati, dupa ce s-au intoxicat cu clor

Vacanta mai multor familii s-a transformat intr-un cosmar, dupa ce s-au intoxicat cu clor din piscina hotelului in care erau cazate. Incidentul a avut loc in statiunea Olimp, iar victimele minore au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale. 

Zeci de turisti au inceput sa se simta rau si au avut senzatie de sufocare, supa ce au intrat in piscina hotelului. Acestia au alertat imediat autoritatile, la fata locului au venit mai multe ambulante, iar medicii le-au acordat ingrijiri. A fost activat Planul Rosu, iar cei 7 copii care s-au numarat printre persoanele afectate au fost transportati la spital. 

Turistii au inceput sa se simta rau in jurul orei 18:00 dupa-amiaza. In piscina au intrat mai multe persoane, insa nu toate au avut simptome, potrivit autoritatilor. Cel mai probabil, aparatul care filtreaza apa din piscina a eliberat o cantitate mai mare de clor. Acesta se evapora si astfel ajunge sa fie inhalat de oameni, au explicat specialistii. 

FOTO: Freepik

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spital Intoxicatie Clor sanatate copii

Articole recomandate

Citeste si despre