Un copil care plangea intr-un avion a fost inchis in toaleta de doi pasageri, pe motiv ca facea prea multa galagie

/ / Modificat: 2024-08-30
Un copil care plangea intr-un avion a fost inchis in toaleta de doi pasageri, pe motiv ca facea prea multa galagie

 

Doi pasageri, care se aflau intr-un avion ce zbura de la Guiyang catre Shanghai, au incuiat un copil pe care plangea intr-o toaleta a aeronavei. Incidentul a devenit viral saptamana aceasta pe retelele de socializare, dupa ce una dintre cele doua femei implicate a postat un videoclip in care ii spuneau copilului ca il vor lasa sa iasa din toaleta doar daca se opreste din plans, scrie CNN

„Nu te vom lasa sa iesi decat daca te opresti din plans”, i-a spus copilului in timp ce acesta se zbatea si intindea mana spre usa. Dupa ce copilul s-a oprit din plans, femeia care filma i-a spus: „Daca faci fac iar galagie, ne intoarcem (n.r.: in toaleta)”.

Potrivit Digi24, copilul se afla in avion alaturi de bunicii sai si plangea de aproape 3 ore. Cei doi pasageri ar fi dus copilul la toaleta, pentru a-l „educa”, cu acordul bunicii.

Femeia care a postat videoclipul online si care a si inchis copilul in toaleta, a spus ca intentia ei a fost sa asigure un „zbor linistit” pentru ceilalti pasageri, care erau foarte iritati din cauza galagiei. Insa postarea ei a intampinat rapid reactii negative, multi utilizatori acuzand-o ca este lipsita de inima si agreseaza copilul. Videoclipul a fost sters ulterior.

Cat despre compania aeriana care a operat zborul, departamentul de servicii pentru clienti si-a cerut scuze pentru incident, adaugand ca a condamnat comportamentul celor doi pasageri, potrivit publicatiei Southern Metropolis Daily.

  • Surse: cnn.com, digi24.ro
  • Foto: Freepik

 

 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Calatorie avion copii

Articole recomandate

Citeste si despre