Un copil de 1 an si jumatate, ramas blocat in masina incinsa de soare, dupa ce mama a uitat cheile in interior

/ / Modificat: 2024-07-31
Un copil de 1 an si jumatate, ramas blocat in masina incinsa de soare, dupa ce mama a uitat cheile in interior

 

 

Un baietel de 1 an si 6 luni a ramas blocat intr-o masina parcata la un supermarket din Oradea, in caldura intensa, dupa ce mama lui a uitat cheile in interior. Femeia, disperata, a apelat imediat la 112 pentru ajutor.

„Pentru salvarea copilului blocat in masina incinsa de soare, pompierii Detasamentului 1 Oradea au fost mobilizati de urgenta, cu o autospeciala de descarcerare si doua motociclete SMURD. Ajunsi rapid la fata locului, salvatorii au spart geamul portierei din dreapta fata, deblocand rapid autoturismul si eliberand copilul, care se afla in scaunul auto pe bancheta din spate”, au declarat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bihor, conform observatornews.ro.

Copilul a scapat nevatamat

Desi micutul era transpirat din cauza temperaturii ridicate din masina, nu a fost necesara acordarea de ingrijiri medicale, fiind in afara oricarui pericol.

Apelul pompierilor catre parinti

Pompierii bihoreni avertizeaza parintii asupra pericolelor lasarii copiilor nesupravegheati in masini, subliniind ca acestia trebuie supravegheati in permanenta si in niciun caz nu trebuie lasati singuri, nici macar pentru cateva minute.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil Copii uitati in masina Pericol copii

Articole recomandate

Citeste si despre