Un copil si-a pierdut viata din cauza unui spray pentru purici folosit de parinti. Sora si mama baiatului sunt internate in spital

/ / Modificat: 2024-07-03
Un copil si-a pierdut viata din cauza unui spray pentru purici folosit de parinti. Sora si mama baiatului sunt internate in spital

 

Un copil de 11 ani din judetul Dolj a murit, dupa ce s-ar fi intoxicat cu insecticid. Sora mai mica a baiatului este in stare grava, iar mama este copiilor este si ea internata in spital. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

Potrivit stirileprotv.ro, tragedie s-ar fi produs noaptea trecuta, dupa ce mama celor mici ar fi pulverizat prin casa spray impotriva puricilor. Apelul la 112 a fost facut dupa miezul noptii, cand cei doi copii de 9 si 11 ani, dar si mama lor, in varsta de 31 de ani, au inceput sa se simta foarte rau.

Ambulanta i-a dus pe cei trei la spitalul din Bechet, insa copiii erau intr-o stare foarte fragila, asa ca medicii au decis sa ii transfere la Craiova. Pe drum, in ambulanta, organismul baiatului a cedat. Sora lui a ajuns la spital si este internata la terapie intensiva. La o zi diferenta si tatal lor a inceput sa se simta rau si a chemat si el ambulanta.

Autoritatile au inceput imediat o ancheta. Tatal spune ca au dat prin casa cu o solutie pentru purici, dar nu a putut sa indice exact ce a folosit. Gospodaria a fost sigilata de oamenii legii si se ridica acum probe din toate recipientele gasite.

  • Surse: stirileprotv.ro, europafm.ro
  • Foto: captura video stirileprotv.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Intoxicatie Intoxicatii copii

Articole recomandate

Citeste si despre