Un student din Constanta si-a incendiat profesorul de matematica pentru ca i-a dat nota 4 la un examen restant

/ / Modificat: 2024-07-03
Un student din Constanta si-a incendiat profesorul de matematica pentru ca i-a dat nota 4 la un examen restant

 

Un student la Universitatea Ovidius din Constanta si-a incendiat profesorul de matematica, pentru ca nu i-a dat nota de trecere la o restanta. Dascalul, in varsta de 70 de ani, a suferit arsuri la un picior, insa este in afara oricarui pericol. Tanarul de 22 de ani a fost retinut de Parchetul Tribunalului Constanta pentru tentativa de omor, noteaza VIVA!.

Incidentul a avut loc in laboratorul de informatica al Universitatii Ovidius din Constanta, la finalul unei sesiuni de restante. Cand a vazut ca nici de aceasta data nu are sanse sa ia o nota de trecere, studentul a asteptat sa iasa colegii lui din sala ca sa ramana singur cu profesorul si a scos din rucsac o sticla de spirt si o bricheta. Dupa ce i-a dat foc dascalului, tanarul s-a asezat in usa universitatii si nu a vrut sa se dea de acolo, moment in care o profesoara a auzit galagie si a sunat la 112. Studentul a fugit si a fost prins la scurt timp de catre politisti la locul de munca.

„A iesit din sala, a tinut usa tocmai ca profesorul sa fie cat mai rau vatamat. Din fericire, lichidul nu a ajuns in zona fetei pentru ca s-ar fi produs dezastru. Domnul profesor si-a stins, imediat dupa ce studentul a fugit, micul incendiu pornit la baza piciorului”, a spus Alexandru Bobe, prorectorul Universitatii Ovidius Constanta.

Din fericire, profesorul a suferit rani superficiale la un picior si este in afara oricarui pericol. Conducerea universitatii este de parere ca studentul si-a premeditat fapta.

„El venise pregatit pentru gestul acesta. Si-a dat seama ca nu poate promova si a vrut sa se razbune. Vom propune exmatricularea fara drept de inmatriculare a studentului respectiv”, a mai declarat a spus Alexandru Bobe, prorectorul Universitatii Ovidius Constanta.

Potrivit stirileprotv.ro, studentul lucreaza ca specialist IT intr-o firma din Constanta. De altfel, el a fost gasit de politie dupa o ora, la sediul firmei unde lucreaza si urmeaza sa fie supus unei expertize psihiatrice. Daca a actionat constient cand si-a incendiat profesorul, risca sa fie acuzat de tentativa de omor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Violenta Tentativa de omor

Articole recomandate

Citeste si despre