VIDEO. Bebelus scapat din maini de medicul care l-a adus pe lume. Scena a fost filmata de tata

/ / Modificat: 2019-05-06
VIDEO. Bebelus scapat din maini de medicul care l-a adus pe lume. Scena a fost filmata de tata

Un nou-nascut este scapat de medicul care l-a adus pe lume, imediat dupa nastere. Momentul a fost filmat chiar de tatal bebelusului.

Derrick Rodgers, tatal gemenelor, se afla in sala de operatii si filma momentul venirii pe lume a fiicelor sale, cand una dintre acestea a fost scapata din maini de doctor.

bebe-scapat

In imagini se vede cum fetita cade de la o inaltime de 9 centimetri, lovindu-se la cap de o masa.

Fetita a suferit o hemoragie

La cateva zile dupa incident, parintii spun ca au fost anuntati ca fiica lor suferise o hemoragie a creierului, insa nu s-a putut determina daca aceasta a fost cauzata de cadere sau de faptul ca ea si sora ei au fost nascute prematur.

"Doctorul nu a avut nicio reactie initial, pana cand nu i-am spus ca am inregistrat totul. Medicul mi-a cerut sa vada clipul, iar cand i l-am aratat, a ramas mut", a povestit tatal gemenelor.

doctor-bebe

Care a fost reactia reprezentantilor spitalului

Reprezentantii spitalului au declarat ca investigheaza incidentul, dar nu au oferit informatii suplimentare.

"Din cauza legilor privind confidentialitatea pacientilor si a unei cereri din partea familiei de a nu comunica informatii, nu putem sa comentam in mod specific acest caz. Siguranta pacientilor nostri si a familiilor acestora este intotdeauna preocuparea noastra principala. Echipa medicala de la Centrul Medical Regional Regional Dignity Health Chandler are in atentie aceasta problema extrem de grava si depune eforturi pentru a afla ce s-a intamplat", a precizat un reprezentant al Centrului Medical Regional Chandler, intr-o decalratie remisa pentru ABC 15.

Intre timp, parintii au facut o programare pentru a afla cat de grava este hemoragia si daca sangerarea a fost cauzata de cadere sau de nasterea prematura. Acestia spun ca isi doresc sa primeasca raspunsuri si scuze din partea medicului care le-a adus pe lume pe gemene si se gandesc sa dea in judecata spitalul pentru teribilul accident.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus nastere

Articole recomandate

Citeste si despre