A facut anuntul! Anca Dinicu a dezvaluit sexul bebelusului pe care il asteapta

/ / Modificat: 2024-07-24
A facut anuntul! Anca Dinicu a dezvaluit sexul bebelusului pe care il asteapta

 

Anca Dinicu a anuntat pe 1 iunie ca este insarcinata, insa abia acum a dezvaluit sexul bebelusului. 

Anca Dinicu  a fost recent invitata in podcastul „Aproximativ discutii cu Gojira". Cu aceasta ocazie, Anca a mentionat ca nu intentioneaza sa organizeze o petrecere de dezvaluire a sexului copilului, un Gender Reveal Party, cum este la moda in prezent. 

Actrita a dezvaluit direct ca va fi mama de baiat.  „Iti zic direct acum, e baietel! Nu am mai zis”, a spus Anca Dinicu.

Anca Dinicu are o relatie frumoasa si discreta cu Georgian Victor Paun, un fost sportiv de performanta, in varsta de 30 de ani. 

„De Ziua Copilului va spun ca asteptam un copil. Eu si cu tipul asta din spatele meu. Mai bine sa aflati de la mine decat de la vreo matusa care a auzit de la o nepoata. Bun, acum ca stiti, stau linistita. 

Sarbatoriti frumos copilul din voi cu orice ocazie. La multi ani!”, a fost anuntul facut de Anca Dinicu pe social media, alaturi de o fotografie in care apare impreuna cu iubitul ei.

Georgian Paun, nascut in 1994, si-a inceput cariera in Liga Nationala de Baschet Masculin in sezonul 2012/2013, jucand pentru BC Timisoara. Dupa decesul idolului sau, Kobe Bryant, sportivul a decis sa se retraga din activitate, conform baschet.ro.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Actrita Sexul copilului

Articole recomandate

Citeste si despre