A nascut Andreea Sasu. Primele fotografii cu baietelul romancei si al lui Philipp Plein

/ / Modificat: 2024-07-08
A nascut Andreea Sasu. Primele fotografii cu baietelul romancei si al lui Philipp Plein

 

Andreea Sasu, fotomodelul roman care are o relatie cu creatorul de moda Philipp Plein, a nascut. Romanca a adus pe lume un baietel, facandu-l astfel tata pentru a patra oara pe desginer-ul de origine germana. 

Andreea Sasu si Philipp Plein au devenit parinti

La inceputul acestui an, vestea ca Andreea Sasu s-a impacat cu Philipp Plein si urmeaza sa devina parinti facea inconjurul presei si al internetului. Zvonurile au prins contur, iar cateva luni mai tarziu, cei doi organizau o petrecere in cinstea viitorului bebelus, de tip gender reveal. Acum, frumoasa romanca a dat nastere unui baietel perfect sanatos si a publicat primele imagini pe retelele de socializare. 

Andreea si Philipp au devenit parinti pe 6 iulie si au ales un nume cu totul original pentru fiul lor. Micutul a fost botezat Hurricane Thor Thunder, iar parintii lui sunt extrem de fericiti sa il tina in brate. 

La scurt timp dupa nastere, modelul a postat primele poze cu bebelusul ei si al lui Plein. Andreea Sasu este la prima nastere, in timp ce iubitul ei mai are trei copii din relatiile anterioare. 

Cei doi au mai format un cuplu in trecut

Andreea Sasu si Philipp Plein au fost impreuna in urma cu cativa ani, insa s-au despartit, din cauza infidelitatii designer-ului. Acesta a facut tot posibilul sa o recucereasca pe frumoasa romanca si sa-i arate ca are intentii serioase cu ea, iar anul trecut au reluat legaturile. La inceputul acestui an, creatorul de moda si-a surprins iubita insarcinata cu un cadou extravagant: un bolid de lux care valoreaza cateva sute de mii de euro. 

FOTO: Instagram

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete insarcinate Nastere Baietel

Articole recomandate

Citeste si despre