A pierdut sarcina! Vedeta urma sa devina mama pentru a doua oara

/ / Modificat: 2024-06-20
A pierdut sarcina! Vedeta urma sa devina mama pentru a doua oara

 

Ultimele luni au fost extrem de dificile pentru Larisa Udila. Vedeta a marturisit, pe contul sau de Instagram, urma sa devina mama pentru a doua oara, dar a pierdut sarcina. Larisa are un baietel, pe nume Milan, care a venit pe lume in 2021.

„Cu totii am fost coplesiti de bucurie cand am aflat ca urmeaza sa mai vina un bebe. Sincer, nu ma asteptam si nici nu planuisem acest lucru. A fost ca un dar de la Dumnezeu, o adevarata minune si o lectie de viata. Cand te simti sanatos tun, nu iei in calcul ca se poate intampla ceva. Insa realitatea ne surprinde uneori”, si-a inceput Larisa postarea.

Ea a explicat ca a fost o sarcina toxica, care s-a manifestat prin varsaturi frecvente. Cu toate acestea, era nerabdatoare sa isi cunoasca bebelusul, care isi imagina ca va fi fetita. Ba chiar incepuse sa se gandeasca la nume si sa caute o locuinta mai mare.

„In ultimele luni am fost absenta si foarte schimbata, deoarece am avut o sarcina toxica. Vomitam de cand ma trezeam si pana adormeam, fara oprire. Cu toate acestea, incepusem sa imbratisez aceasta sarcina si ne consideram cei mai binecuvantati oameni de pe pamant. Ne imaginam ca va fi o fetita, cautam nume si eram in cautarea disperata a unei case mai mari”, a scris Larisa Udila.

Chiar daca sarcina ii provoca o stare constanta de rau, Larisa nu s-a gandit nicio clipa ca bebelusul sau este in pericol. La ultimul control, insa, bruneta a aflat ca inima copilului nu mai batea, veste care a venit ca un soc atat pentru ea, cat si pentru sotul ei, Alexandru Ogica.

„La ultimul control am aflat ca inimioara micutului nostru nu mai batea. In ultimul video, ne vedeti cat de fericiti eram pe drum spre acest control, iar in ultima poza puteti vedea reactia lui Milan cand m-a vazut plangand. Atat de bun si intelegator este, ca nici macar nu a mai pomenit de bebelusul care urma sa vina dupa acest control”, a marturisit Larisa.

Vedeta considera ca nimic nu este intamplator si este convinsa ca Dumnezeu a avut un motiv pentru care a pus-o la o asemenea incercare. Larisa a impartasit celor care o urmaresc pe Instagram cateva lectii pe care le-a invatat din aceasta experienta traumatizanta. Ea le-a transmis un mesaj viitoarelor mamici:

„Cred cu tarie ca nimic nu este intamplator. Dumnezeu a avut un motiv pentru care ne-a oferit aceasta incercare. Cu timpul, m-am impacat cu ideea si vreau sa impartasesc cu voi lectiile pe care le-am invatat:

1. Niciodata sa nu vorbesti despre o sarcina inainte de a trece perioada critica din primul trimestru. Fiecare intrebare despre „ cum este graviduta?” va fi ca un cutit in inima.

2. Sa nu uitam niciodata ca noi, oamenii, suntem creati sa facem fata oricarei incercari. In prima saptamana, m-am simtit distrusa si ma invinuiam pentru tot. Astazi, cu mana pe inima, pot spune ca noi, femeile, suntem cele mai puternice fiinte de pe pamant, capabile sa trecem prin situatii atat de dureroase.

3. Ma inclin in fata femeilor care inca nu au un copil si trec prin astfel de pierderi. Mi-am dat seama cat de mult poate ameliora durerea atunci cand copilul meu ma strange in brate. Voi sunteti adevarate eroine si nu trebuie sa va pierdeti niciodata credinta si puterea!”, a incheiat Larisa Udila.

Taguri Sarcina toxica Pierderea sarcinii

Articole recomandate

Citeste si despre