Actrita Shannen Doherty a murit la doar 53 de ani. Brenda din Beverly Hills s-a stins dupa o lunga lupta cu o boala crunta

/ / Modificat: 2024-07-14
Actrita Shannen Doherty a murit la doar 53 de ani. Brenda din Beverly Hills s-a stins dupa o lunga lupta cu o boala crunta

 

Actrita Shannen Doherty, celebra pentru rolurile sale din serialele Beverly Hills si Charmed, a decedat sambata la varsta de 53 de ani, conform bfmtv.com.

Ea fusese diagnosticata cu cancer la san in 2015 si a luptat cu boala timp de multi ani. Leslie Sloane, publicista actritei, a confirmat vestea trista intr-o declaratie pentru People, mentionand ca Doherty a pierdut lupta cu cancerul pe 13 iulie.

„Cu profunda tristete confirm decesul actritei Shannen Doherty,” a declarat Leslie Sloane. „Sambata, 13 iulie, dupa ani de suferinta, ea a cedat in fata cancerului. Fiica, sora, matusa si prietena devotata, Shannen a fost inconjurata de familie si de cainele ei, Bowie. Familia solicita respect pentru intimitatea lor in aceste momente dificile.”

Shannen Doherty si-a facut publica lupta cu cancerul de san pe Instagram in 2015, dorind sa sensibilizeze si sa educe oamenii cu privire la aceasta boala. Pe 4 februarie 2020, ea a dezvaluit in emisiunea Good Morning America ca boala a recidivat, fiind acum in stadiul 4, dupa ce anuntase o remisiune in 2017. In ciuda diagnosticului, Doherty a continuat sa lucreze si sa fie activa, dorind sa arate ca este posibil sa traiesti o viata plina chiar si cu o astfel de provocare.

Shannen Doherty s-a nascut pe 12 aprilie 1971 in Memphis, Tennessee. La varsta de sapte ani, familia sa s-a mutat in Los Angeles, unde a inceput sa participe la diverse auditii, punand astfel bazele unei cariere impresionante in actorie.

„Nu vreau sa mor”

Shannen Doherty a fost diagnosticata pentru prima data cu cancer la san in 2015, moment in care a urmat o mastectomie, chimioterapie si radioterapie. In 2017, a anuntat ca boala a intrat in remisie. Cu toate acestea, in februarie 2020, a dezvaluit ca lupta ei impotriva cancerului a revenit, ajungand in stadiul 4.

Intr-o aparitie virtuala la "Good Morning America" in octombrie 2021, Doherty a vorbit deschis despre eforturile ei de a ramane in viata. „Nu vreau sa mor”, a spus ea cu emotie.

In noiembrie 2023, actrita a anuntat ca cancerul de san in stadiul 4 s-a extins la oase, dupa ce anterior se raspandise la creier.

„Nu vreau sa mor”, a marturisit ea intr-un interviu emotionant pentru People. „Nu am terminat cu viata. Nu am terminat cu iubirea. Nu am terminat cu creativitatea. Nu am terminat cu speranta de a schimba lucrurile in bine. Pur si simplu nu sunt gata sa ma opresc.”

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Actrita

Articole recomandate

Citeste si despre