Adela Popescu a decis: copiii ei vor gusta mai mult viata la tara, decat vacante exotice

/ / Modificat: 2023-02-09
Adela Popescu a decis: copiii ei vor gusta mai mult viata la tara, decat vacante exotice

Adela Popescu si Radu Valcan isi doresc sa le ofere celor trei copii ai lor experiente de viata cat mai diverse. Cei doi isi iau copiii cu ei peste tot, iar micutii sunt obisnuiti cu vacantele exotice. Totusi, parca nicaieri nu se simt mai bin decat la tara la bunici.

Familia Adelei Popescu a petrecut cateva luni in Republica Dominicana, in 2022, cand prezentatoarea TV a filmat pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Sfarsitul de an si sarbatorile i-au prins in Thailanda, unde Radu Valcan a filmat pentru „Insula iubirii”.

Chiar daca sunt obisnuiti sa se plimbe peste tot prin lume, cei trei copii ai cuplului nu se simt nicaieri mai bine decat la bunici. Recent, Adela Popescu si-a dus baietii in vacanta la parintii ei, la Susani, in satul in care a copilarit.

Actrita i-a fotografiat pe cei mici pe ulitele din sat acoperite cu zapada si a anunta pe retelele sociale ca a luat o decizie importanta in privinta educatiei lor. Adela si sotul ei stiu cat de importante sunt astfel de experiente pentru copii, la aceasta varsta, asa ca au decis sa ii duca mai des la tara.

„Decizie. Cat sunt inca mici, copiii (nostri) trebuie sa petreaca cat mai mult timp la tara. Stiam asta, desigur, dar nu stiu cum, de fiecare data cand vine vacanta, din dorinta noastra, a adultilor, de explorare, plecam peste tot in lume. Si nu zic ca e rau. Dar simtim ca experienta „la tara la bunici” se traieste cel mai bine la varsta asta. Acum are magie. Si in plus, la finalul niciunei vacante exotice nu au plans cum plang cand pleaca de la Susani. Ideea e asa: cand va mai anunt ca plecam la capatul pamantului poate imi amintiti ce v-am zis acum, aici”, a scris vedeta, pe retelele sociale.

Adela Popescu se bucura de ajutorul mamei ei, care s-a mutat de cativa ani la Bucuresti, pentru a se putea ocupa de nepoti. Chiar daca bunica sta aproape de ei si petrece cat de mult timp poate cu cei mici, acestia prefera sa stea cu ea la tara, in satul in care a crescut si mama lor.

FOTO: Facebook/Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu vacanta Adela popescu copii Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre