Adela Popescu a recunoscut ca nu s-a indragostit la prima vedere de Radu Valcan: “Comportamentul lui social nu era pe gustul meu”

/ / Modificat: 2024-07-04
Adela Popescu a recunoscut ca nu s-a indragostit la prima vedere de Radu Valcan: “Comportamentul lui social nu era pe gustul meu”

 

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza un cuplu de foarte multi ani si traiesc una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste din showbiz-ul romanesc. Totusi, vedeta a dezvaluit ca nu s-a indragostit la prima vedere de cel care i-a furat, ulterior, inima.

Adela Popescu, despre Radu Valcan

Adela Popescu si Radu Valcan au impreuna trei baieti, Andrei, Alexandru si Adrian. Cei doi se bucura de numerosi fani, tinand cont ca expun diferite aspecte ale relatiei lor in mediul online. Cu toate acestea, vedeta a explicat ca s-a indragostit de sotul ei abia dupa ce a inceput sa il cunoasca. 

Simpatica actrita a explicat ca Radu Valcan este un om care poate sa atraga prin aspectul fizic, insa se lasa foarte greu descoperit, astfel ca nu este genul de persoana care sa se faca placuta social imediat.

„Eu nu m-am indragostit la prima vedere. Am lucrat mult timp impreuna pana sa ma indragostesc de el, iar comportamentul lui social nu era pe gustul meu neaparat, nu era un barbat la care sa zic ca asa as vrea sa fie, nu am avut asta absolut deloc. In momentul in care am inceput sa vorbim noi doi, abia atunci l-am descoperit si m-am indragostit de el.

El este un om pe care poti sa-l placi fizic din prima, dar cum l-am cunoscut eu, nu-l placi din prima, pentru ca nu se lasa descoperit deloc. Ori ca e timid, nu stiu. Sunt unii oameni care reusesc sa se faca foarte placuti social, el nu.” a explicat Adela Popescu, in cadrul podcast-ului „La Cina” cu Ionela Nastase.

 

Taguri Adela popescu Dragoste Comportament Iubire

Articole recomandate

Citeste si despre