Adela Popescu, tinta criticilor, dupa ce a plecat in vacanta fara copii. Ce i-au reprosat internautii

/ / Modificat: 2024-08-15
Adela Popescu, tinta criticilor, dupa ce a plecat in vacanta fara copii. Ce i-au reprosat internautii

 

Adela Popescu si Radu Valcan s-au bucurat de o vacanta relaxanta in calitate de cuplu. Cei doi au plecat cateva zile fara copii, impreuna cu cateva cupluri de prieteni, la randul lor vedete. Actrita a fost pusa insa la zid de catre cei care o urmaresc, pentru ca si-a lasat copiii acasa. 

Radu Valcan si Adela Popescu profita de fiecare data cand au ocazia sa petreaca timp in doi, fara copii. Prezentatorul TV si actrita au bifat recent o vacanta alaturi de prietenii lor, in timp ce cei trei copii ai lor au ramas acasa, in grija bunicilor si a bonei. Cei doi s-au relaxat alaturi de Razvan si Irina Fodor si de Smiley si Gina Pistol, intr-o destinatie de vis, in Italia.

Cei care o urmaresc pe Adela pe retelele de socializare au remarcat insa un detaliu. Vedeta a descris escapada ca fiind ”vacanta parintilor”, insa Gina Pistol si Smiley si-au luat si fetita cu ei. Internautii i-au reprosat Adelei Popescu ca ea si-a lasat copiii acasa, in timp ce Gina si Smiley si-au luat fiica cu ei. 

”Cum vine asta, vacanta parintilor cu copiii altora?” - i-a comentat cantareata Andreea Banica, la una dintre postari. Si alti urmaritori au tras-o la raspundere pe aceasta tema, insa Adela Popescu a raspuns in stilul caracteristic: ”Cat timp nu sunt ai nostri...”

FOTO: Instagram

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu vacanta

Articole recomandate

Citeste si despre