Adelina Chivu, dezvaluire surprinzatoare despre relatia cu sotul ei, Cristi Chivu: “Sunt obsedata de el”

/ / Modificat: 2024-10-12
Adelina Chivu, dezvaluire surprinzatoare despre relatia cu sotul ei, Cristi Chivu: “Sunt obsedata de el”

Adelina si Cristi Chivu sunt casatoriti de 17 ani si locuiesc la Milano alaturi de fiicele lor, insa vedeta s-a intors in Romania pentru a prezenta X Factor. Aceasta o sa colaboreze cu Mihai Morar la filmari, astfel ca s-a hotarat sa discute cu starul si despre casnicia pe care o are alaturi de partenerul sau, recunoscand ca are aceleasi sentimente, chiar daca timpul a trecut.

Adelina Chivu, despre casnicia ei

Adelina Chivu a marturisit ca merge la toate meciurile sotului sau, fara sa tina cont de vreme. Vedeta a punctat ca intotdeauna a fost sensibila atunci cand vine vorba despre cariera sotului sau, astfel ca sufera enorm in momentul in care acesta nu are o reusita.

„Eu sunt obsedata dupa el, dupa 17 ani de casnicie. (…) Eu sunt foarte ofticata la jocuri si niciun prieten nu vrea sa joace cu mine. Eu ma supar daca pierd. El daca pierde, nu se supara, dar eu plang pentru el si la meciurile amicale. Nu stiu daca pentru el conteaza, e un amical. Eu sunt la toate meciurile prezenta. Am stat in balti, in zapada, in ploaie, cu fulgere, oriunde. Nu am lipsit. Am fost si cateva meciuri in deplasare, sunt foarte prezenta. Eu oricum merg, daca ele vor sa vina (n.r. – fiicele lor), bine, ma duc singura. Mai vina una sau cealalta, ori amandoua (…) El este cu gura pana la urechi si tot un zambet ca stie ca o sa-mi dea mie vestea si ca incep sa plang. Nu stii ce ghinion e ca a ratat un penalty ca nu stiu”, a mai spus Adelina Chivu in podcast-ul lui Mihai Morar, potrivit Playtech.

Chiar daca a renuntat la tot pentru a fi alaturi de partenerul sau, Adelina Chivu nu regreta acest lucru. Vedeta a explicat ca dragostea pentru Cristi Chivu este la fel ca in prima zi, chiar daca au trecut 17 ani:

„Eu nu am vorbit niciodata pana acum despre asta! Am renuntat la tot pentru Cristi. Dar nu imi pare rau, pentru ca el este viata mea. Cristi este viata mea. Sunt obsedata de el, si dupa atata timp simt acelasi lucru.”

Sursa: playtech.ro

Sursa foto: prosport

Taguri Relatie cuplu Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre