Adevarul a iesit la iveala! Sore se iubeste cu fostul sot al Oanei Matache

/ / Modificat: 2023-06-04
Adevarul a iesit la iveala! Sore se iubeste cu fostul sot al Oanei Matache

Nu mai este nicio indoiala! Sore iubeste din nou, iar zvonurile au devenit acum realitate. Celebra artista are un nou iubit dupa despartirea de tatal fetitei sale. Surpriza cea mare vine insa abia acum!

Noul partener al artistei este nimeni altul decat Razvan Mihet, fostul sot al Oanei Matache, sora Deliei. Cei doi si-au facut pentru prima oara aparitia impreuna la nunta lui Smiley si a Ginei Pistol, moment in care au aparut si primele speculatii despre o noua idila. 

Sore si Razvan, surprinsi in ipostaze romantice 

Dupa nunta lui Smiley, Sore si Razvan par ca nu se mai feresc si vor sa isi faca publica relatia. Cei doi au fost surprinsi recent in ipostaze romantice, tinandu-se de mana si sarutandu-se. 

Sore nu a negat ca ar avea o relatie cu Razvan. Mai mult, artista a oferit un raspuns evaziv, spunand ca nu are nimic de declarat despre acest subiect. 

„Da, s-au speculat, într-adevăr. Ce este de văzut, ați observat. Nu neg. Nu am de declarat nimic. Ce este de văzut, se poate observa. Viața personală rămâne personală, așa cum am făcut întotdeauna, pentru că sunt discretă”, a declarat Sore despre zvonurile despre relația cu Răzvan Miheț.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Relatii iubire

Articole recomandate

Citeste si despre