Adrian Mutu, mandru de fiica lui cea mare. Adriana a absolvit liceul, iar tatal sau i-a transmis un mesaj emotionant

/ / Modificat: 2024-06-16
Adrian Mutu, mandru de fiica lui cea mare. Adriana a absolvit liceul, iar tatal sau i-a transmis un mesaj emotionant

 

Adriana Mutu a absolvit liceul, iar la acest eveniment important, tatal ei, Adrian Mutu, i-a fost alaturi. Fostul fotbalist a postat pe retelele de socializare imagini de la ceremonie si i-a transmis fiicei sale un mesaj emotionant.

"Vreau sa-ti spun doar ca atunci cand vei esua, ridica-te, tine capul sus, invata din asta si mergi inainte si cand vei avea succes, tine-ti picioarele pe pamant, fii umil si impinge inainte… esecul si succesul vor face intotdeauna parte din aceasta calatorie frumoasa numita viata. 

Cel mai important este sa te bucuri de parcurgerea acestei calatorii si sa nu lasi pe nimeni sa iti spuna ca nu poti. Daca ai ceva in minte, mergi dupa el, urmeaza-ti visele si aminteste-ti ca familia te va sustine intotdeauna. Te iubesc", a scris Adrian Mutu pe Instagram.

Cum se intelege actuala sotie a lui Mutu cu fiicele fotbalistului 

Adrian Mutu a fost casatorit cu Alexandra Dinu, iar mariajul lor a durat din 2001 pana in 2003, cand au divortat.

"Ne-am intalnit si a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19!", povestea fostul fotbalist in cartea sa. Rodul iubirii lor este Mario, fiul de 22 de ani pe care il au impreuna.

Dupa prima casatorie, Adrian Mutu a cautat din nou fericirea pe plan sentimental. A intalnit-o pe Consuelo Matos Gomez, care era pe atunci ministrul-consilier al Republicii Dominicane la Vatican. Cu aceasta, Adrian Mutu a fost casatorit timp de opt ani, intre 2005 si 2013. Au impreuna doua fetite, care locuiesc cu mama lor in Republica Dominicana. Ani mai tarziu, Adrian Mutu si-a gasit fericirea alaturi de Sandra, cu care este casatorit si acum. Au impreuna un baietel, pe Tiago, care are opt ani. Intrebat acum despre relatia pe care o are cu toti copiii lui, Adrian Mutu s-a aratat mandru.

"Nu trebuie sa fim toti langa ea? Gandeste-te, eu am o relatie cu Sandra de aproape 10 ani. E normal ca si copiii mei... Sandra s-a inteles de la inceput cu fetele. Erau mici, aveau opt ani... Si, incet-incet, si cu copiii, cand a venit Tiago, s-au vazut si... Cu Mario se cunosteau de dinainte. Eu cred ca e ceva normal si civilizat. Mai ales ca ei, acum, sunt mari, 22, 18...", a mai dezvaluit Adrian Mutu, care a si spus ca sotia Sandra pastreaza legatura cu fostele lui sotii cand vine vorba despre copii.

"Da, da. Si ea e OK. Ele (Sandra si Consuelo) vorbesc cand trebuie sa vorbeasca, atunci cand e vorba de copii... Daca putem sa ajutam, daca mai au nevoie de ceva... Dar si cu Alexandra e la fel. Nu avem nicio treaba, au trecut prea multi ani", a mai zis el.

 

Taguri Copii de celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre