Alessia, fiica Amaliei si a lui Ilie Nastase, s-a angajat. Cu ce se ocupa tanara

/ / Modificat: 2024-07-24
Alessia, fiica Amaliei si a lui Ilie Nastase, s-a angajat. Cu ce se ocupa tanara

 

Alessia Nastase, fiica de 20 de ani a fostului tenismen Ilie Nastase, a vorbit recent despre pasiunile si viitorul ei. Tanara studiaza arta la Paris, dar revine frecvent in Romania pentru a fi aproape de familie. 

In aceasta vara, Alessia a inceput un stagiu de internship intr-un magazin de lux din Mall Baneasa, profitand de vacanta. Din casatoria cu Amalia Nastase, Ilie Nastase are doua fiice, Alessia si Emma. Alessia, studenta la Paris, a mentionat ca isi doreste sa se stabileasca in Franta.

„De la inceput m-am simtit ca acasa (n.r. – in Franta). Eu m-am nascut acolo si parintii mei mereu vorbesc despre Franta, mai ales tata. Spune cum acolo este alt om si se simte ca acasa. Pentru mine nu a fost greu sa stau acolo si nu o sa fie niciodata. Acolo mi-as dori sa ma mut definitiv daca s-ar putea. Cand sunt acolo cu el (n.r. – cu Ilie Nastase), mi se pare ca lumea il apreciaza atat de mult si iubesc sa vad asta, mai ales in Franta”, a declarat Alessia Nastase, potrivit orangesport.ro.

„Vreau sa ma concentrez pe arta mea si sa o duc in alte domenii, sa lucrez si in marketing, dar sa folosesc si arta in drumul ala. Vacanta mea e mai scurta, am terminat (n.r. – anul universitar) in mai si incep in august. Ma intorc des, dar tot mi se face dor de Romania. 

Acum o luna am inceput un intership. Sunt social media manager pentru Maison Couture din Mall Baneasa si ma ocup pe partea asta. Planuiesc sa stau aici pana plec la Paris.

Eu mereu vorbesc cu prietenii de la facultate si le zic cat de frumoasa e Romania. Anul trecut a vizitat o prietena si mi-a spus ca o sa mai vina, ca i-a placut foarte mult”, a mai spus Alessia Nastase.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Adolescenta Munca

Articole recomandate

Citeste si despre