Alex Velea, despre divortul de prima sotie, Ana. Artistul a spus adevarul despre despartirea lor abia acum

/ / Modificat: 2024-07-04
Alex Velea, despre divortul de prima sotie, Ana. Artistul a spus adevarul despre despartirea lor abia acum

 

Alex Velea se casatorea cu Ana Maria Mircea, studenta la medicina pe atunci, in 2010. Artistul a sustinut-o pe fosta partenera in cariera sa. 

Totusi, cei doi au divortat dupa 4 ani de casnicie. Cantaretul a preferat sa fie discret atunci cand vine vorba despre separare, desi multi au fost surprinsi. Acum, el si-a gasit fericirea in bratele Antoniei, care l-a facut tatic. Totusi, dupa 11 ani de la primul divort, acesta a explicat ce s-a intamplat intre el si fosta sotie. 

„Daca n-as fi facut niste demersuri cred ca am fi avut multi copii. (rade) Dar e Rh-ul negativ si nu putem sa mai facem. Trei cezariene, e prea mult, i-au afectat sanatatea. E extrem de frumoasa, e divina.

Un amalgam de lucruri m-au facut s-o iubesc. Dincolo de frumusete, ce straluceste e ce e in interior. De-asta n-am facut fata primei relatii. Eu am mai fost insurat o data. Dar nu eram compatibili.

Probabil nici eu nu eram ce trebuia pentru fata respectiva, vechea mea partenera, nici viceversa. Sunt experiente. Iubirea inseamna sacrificiu, intelegere, comunicare. Ea mi le ofera si cred ca si eu i le ofer exact asa cum si le doreste.”, a spus Alex Velea, in podcastul Te Ascult, moderat de Ilinca Vandici.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Divort Alex Velea

Articole recomandate

Citeste si despre