Alina Ceusan, despre decizia luata inainte sa nasca. Vedeta se muta la Bucuresti

/ / Modificat: 2024-08-02
Alina Ceusan, despre decizia luata inainte sa nasca. Vedeta se muta la Bucuresti

Alina Ceusan o sa devina mamica pentru a doua oara, astfel ca pregatirile pentru venirea pe lume a bebelusului sunt in toi. Rock, fiul vedetei, o sa se bucure de un partener de joaca. Totusi, aceasta a luat o decizie pentru a face o schimbare majora in viata sa.

 

Alina Ceusan se muta la Bucuresti, punctand ca decizia este definitiva, tinand cont ca s-a gandit si la partea profesionala. Totusi, sotul ei, Raul, o sa calatoreasca intre Cluj si Bucuresti.

 

”Inca nu ne-am apucat sa cumparam nimic, sa stii! (…) Avand in vedere ca urmeaza sa ne mutam in noua casa, am zis ca nu are rost sa le comand la Cluj, apoi sa le mut la Bucuresti. Am insa lista cu ce trebuie si am si foarte multe lucruri de la Rock, pe care le voi refolosi.

Pentru mine, mutarea la Bucuresti va fi definitiva, sotul meu, insa, va calatori Cluj-Bucuresti, pentru ca va merge si acolo cate doua saptamani la salon. Pentru mine, cu doi copii in momentul de fata, va fi mai bine sa stau intr-un singur loc, sa fiu aproape de ei. Nu se mai pune problema sa zbor de 2-3 ori pe saptamana. Faceam aceasta naveta Cluj-Bucuresti de 12 ani deja, in ultimul timp veneam si de doua ori pe saptamana. Clujul mi se pare un oras linistit si m-am simtit bine acolo cat am stat, 12-13 ani, dupa ce m-am mutat de acasa, din Mures. Adevarul este insa ca toate business-urile, evenimentele si colaborarile sunt in Bucuresti.

Nu o sa pot sa mai calatoresc atat cu doi copii. Cu Rock am reusit, dar si el va creste, are deja 3 ani si jumatate, va merge la scoala, nu mai pot face aceste miscari cum vreau eu. Cu casa mai avem putin, sper ca pana la finalul lui iulie sa fie gata, pentru a ma muta inaine sa nasc”, a spus Alina pentru Cancan.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alina ceusan Al doilea copil Mutat copii

Articole recomandate

Citeste si despre