Alina Ceusan, taxata dur de Oana Pellea: „Cata vulgaritate si lipsa de bun simt... Rusine!”. Gestul care a infuriat-o pe actrita

/ / Modificat: 2024-10-24
Alina Ceusan, taxata dur de Oana Pellea: „Cata vulgaritate si lipsa de bun simt... Rusine!”. Gestul care a infuriat-o pe actrita

Scandal in online, dupa ce Alina Ceusan a facut un gest care a infuriat-o pe Oana Pellea. Celebra creatoare de continut s-a pozat, la teatru, intr-o ipostaza neadecvata si a fost criticata dur pe retelele sociale.

Alina Ceusan a fost prezenta, zilele trecuta, la un spectacol de moda care a avut loc la Teatrul Odean din Bucuresti. Pentru a marca prezenta la evenimentul respectiv, influencerul a publicat o fotografie, pe Instagram, in care sta cu picioarele ridicate pe balustrata balconului salii de teatru, gest care i-a infuriat pe marii actori, si nu numai!

Alina Ceusan cu picioarele pe balconul unei sali de teatru de la Teatrul Odean

CITESTE SI: Cat mai costa o nastere la un spital privat din Romania? Alina Ceusan a platit o suma uriasa pentru servicii all-inclusive

Celebra actrita, Oana Pellea, nu a lasat netaxat gestul deplasat al Alinei. Aceasta i-a transmis influencerului prin intermediul unei postari pe Facebook:

„O persoana de sex feminin, “influencer” de profesie, nu dau nume pentru ca NU doresc sa i fac reclama, a postat o fotografie, pe o retea sociala, in care isi etaleaza picioarele ridicate pe balustrada unui balcon dintr o sala renumita de spectacol… E un selfie de picioare…dizgratios, nesimtita postare. Nu ma intereseaza ca nu era un spectacol de teatru ci un eveniment de “fashion”

Am recunoscut balconul…Exact acolo, pe vremuri, a stat Domnul Alexandru Paleologu impreuna cu Domnul Octavian Paler, imbracati elegant, in semn de respect pentru sala de teatru si pentru actori. Stiu, pentru ca eu i am invitat la premiera cu “Noaptea furtunoasa”in regia lui Mihai Maniutiu. Pe balustrada unde persoana si a trantit ostentativ pantofii…candva au trecut mainile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie, etc, etc…

Am inteles ca a vrut sa provoace, am inteles ca isi face reclama cu o postare nesimtita…si totusi…cata lipsa de bun simt, educatie, cat prost gust, cata vulgaritate …

Daca persoana respectiva imi citeste postarea ( m as mira) ii spun atat:

SA VA FIE RUSINE!”, a scris actrita.

In urma acestei postari, s-a iscat un val de comentarii negative la adresa Alinei, care ulterior a sters poza de pe conturile sale de socializare, pentru a pune stop mesajelor rautacioase.

„Mentionez ca am sters fotografia respectiva din galerie la sugestia unora dintre voi. Nu am facut-o sa ascund un gest negandit, ci pentru ca mi-am dat seamamca nu e de postat sau de facut asa ceva. Fiecare om isi are greselile lui si cu siguranta era o lectie de invatat”, a scris Alina Ceusan, pe Instagram.

Alina Ceusan si fiica ei, Perla

CITESTE SI: Cum a ales Alina Ceusan numele fetitei ei. Are o semnificatie profunda: ”A fost conceputa cand eram in Tenerife”

Aceasta si-a cerut scuze public pentru gestul din sala de teatru si le-a multumit urmaritorilor sai pentru mesajele de sustinere:

„Va multumesc mult pentru toate mesajele de sustinere, care sunt de cele mai multe ori in “backstage” si va transmit ce aceasta cale, ca nu doar imi pare rau dar voi si actiona in directia asta, asa cum am facut-o deja de mult, in promovarea actului artistic romanesc. O voi face insa, de data asta, directionat, postat, online si offline mai activ si cu precadere acolo unde este nevoie de mine si de voi, comunitatea mea online”, a scris Alina Ceusan.

Mesajul Alinei Ceusan dupa scandalul cu Oana Pellea

La randul sau, Oana Pellea i-a rugat pe internauti sa nu o insulte sau sa o jigneasca pe Alina. Aceasta a oprit comentariile la postarea initiala:

„Rog comentatorii sa nu faca atac la persoana respectiva. Pot comenta atitudinea acestei persoane, asa cum am facut si eu. Va rog fara insulte si jigniri. Se poate lua atitudine si intr un mod civilizat. Multumesc

Later edit

Pentru ca jignirile si atacurile la persoana respectiva curg in comentarii…o sa le opresc. Scopul postarii mele era sa taxez un anumit comportament si nu sa atrag jigniri si injurii adresate persoanei respective. Va multumesc”, a scris Oana Pellea.

  • Surse: cancan.ro, tvmania.ro, facebook.com, instagram.com
  • Foto: Instagram, Facebook

Taguri Alina ceusan

Articole recomandate

Citeste si despre