Amalia Enache, detalii inedite din adolescenta. Ce relatie avea cu parintii sai: "Au avut multa incredere in mine

/ / Modificat: 2024-10-06
Amalia Enache, detalii inedite din adolescenta. Ce relatie avea cu parintii sai:

 

Amalia Enache este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de stiri din Romania. Vedeta are o fiica, Alma, iar relatia dintre cele doua este una speciala. Ea se inspira din modul in care au crescut-o parintii sai, care i-au oferit incredere inca de cand se afla la o varsta frageda.

Amalia Enache, detalii despre adolescenta sa

Pierderea parintilor a afectat-o enorm pe Amalia Enache, mai ales pentru ca aceasta a avut o relatie deosebita cu mama si tatal sau. Cei care i-au dat viata o lasau la toate petrecerile, fara sa ii impuna restrictii, tinand cont ca aveau incredere in ea.

“Mergeam la toate petrecerile! Parintii m-au lasat si au avut incredere in mine. Bine au facut! Nu am facut niciun lucru care sa ii stanjeneasca pe ei sau pe mine. Din clasa a 10-a si a 11-a am fost la absolut toate majoratele! Nu aveai multe de facut atunci, dar erau majoratele! Ma bucur foarte mult pentru ca am avut asta in adolescenta. Sunt unele dintre cele mai frumoase amintiri! Atunci ai nevoie sa dansezi si sa fii cu prietenii.

Este foarte crud sa nu lasi tocmai atunci copiii!
Nu am fumat, nu am baut, pe vremea mea nu existau droguri, astfel ca parintilor le era mai usor sa ma lase cu sufletul impacat. Aveau multa incredere in mine, nu am avut nicio restrictie la petreceri! La 18 ani am plecat din Hunedoara la Timisoara, la facultate.”, a spus ea pentru Ego.ro.

Ba chiar, vedeta a recunoscut ca a preferat sa nu isi faca majoratul, ci sa plece cu prietenele la mare, caci fusese prezenta la prea multe petreceri pana atunci:

“Am fost la atatea petreceri in liceu incat atunci cand a venit vorba sa imi fac majoratul, mama m-a intrebat: “Vrei petrecere sau o excursie la mare?”. I-am spus: “Am fost la atatea petreceri tot anul, nu mai vreau una in plus! Vreau sa merg la mare!”. La 18 ani am plecat pentru prima oara cu prietenele la mare!”

 

Taguri Amalia enache Adolescenta

Articole recomandate

Citeste si despre