Ana Baniciu a nascut. Ce decizie a luat artista inainte de venirea pe lume a baietelului sau

/ / Modificat: 2024-06-05
Ana Baniciu a nascut. Ce decizie a luat artista inainte de venirea pe lume a baietelului sau

 

Ana Baniciu a devenit marti, 4 iunie, mamica pentru prima oara. Desi nasterea era programata peste cateva zile, micutul sau s-a grabit sa vina pe lume. 

Totusi, chiar inainte de a aduce bebelusul pe lume, cantareata s-a decis sa se mute alaturi de partenerul sau. 

Ana Baniciu si-a dorit sa se mute in casa noua 

Ana Baniciu si Edy Kovacs o sa devina parinti pentru prima oara luna urmatoare. Inainte de nastere, vedeta a avut o mare dorinta, sa se mute in noua casa, o vila in care a copilarit si pe care a mostenit-o de la bunici. Demersurile au fost facute, iar ea o sa se bucure de noua locuinta chiar inainte sa isi stranga in brate copilul. 

“Ne mutam weekendul asta, exact inainte de nastere practic. Termenul e in iunie, pe 12 iunie, cam asa, dar vedem cand vrea bebelusul sa vina, pentru ca voi naste natural. Ideea e ca reusim sa ne mutam saptamana viitoare. Bebelusul are o camera superba, pe verde, cred ca e cea mai frumoasa camera din casa. Se monteaza mobila zilele astea si trebuie sa facem curat, sa ne mutam toate lucrurile. O sa dureze cateva zile.”, a spus fiica lui Mircea Baniciu pentru Cancan. 

Ana Baniciu a explicat nu a intampinat problemein timpul sarcinii si si-a dorit ca nasterea sa fie o experienta frumoasa, alegand sa aduca copilul pe lume pe cale naturala. 

“Ma simt foarte bine. E clar o perioada mai grea, pentru ca e pe ultima suta de metri si acum se resimte toata sarcina. Ma misc mult mai greu, dar am avut o sarcina usoara, ii multumesc lui Dumnezeu. A fost totul ok si nu am intampinat niciun fel de probleme. Sper ca si nasterea sa fie o experienta extraordinara, asa cum mi-o imaginez, fiind una naturala. Am bagajul facut, pentru ca mi-a zis domnul doctor ca in orice moment se poate intampla si sunt pregatita.”, a adaugat ea.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Nastere

Articole recomandate

Citeste si despre