Ana Baniciu, in rochie mulata, la o luna dupa ce a nascut. Cum si-a surprins urmaritorii

/ / Modificat: 2024-07-05
Ana Baniciu, in rochie mulata, la o luna dupa ce a nascut. Cum si-a surprins urmaritorii

 

Ana Baniciu a surprins pe toata lumea cu cea mai recenta aparitie a sa. La doar o luna dupa ce a adus pe lume un baietel perfect sanatos, cantareata se mandreste cu o silueta de invidiat.

Ana Baniciu si partenerul ei, Edi Kovacs, au devenit parinti pe 4 iunie, cand vedeta a nascut putin mai devreme decat termenul stabilit de medici.

La o luna de la venirea pe lume a bebelusului, Ana Baniciu isi etaleaza cu mandrie talia redobandita. Pe Instagram, cantareata a postat o fotografie intr-o rochie mulata, maro, care ii pune in evidenta formele, mentionand ca se simte foarte bine in pielea ei. 

Desi petrece mult timp acasa de cand a devenit mama, Ana recunoaste ca se aranjeaza zilnic, subliniind ca acest obicei ii ridica moralul si o face sa se simta bine.

Ana Baniciu are ajutor cand vine vorba de ingrijirea bebelusului, chiar ea declarand intr-o emisiune TV ca are bona. „Am si gasit-o, ieri am semnat si contractul. Costa… dar nu e romanca. E din Filipine. Are 40 de ani, o cheama Mercy si e foarte draguta”.

 

Taguri Vedete copii Nastere

Articole recomandate

Citeste si despre