Ana Baniciu, momente de panica inainte de a naste. Vedeta a izbucnit in lacrimi si a povestit totul

/ / Modificat: 2024-06-25
Ana Baniciu, momente de panica inainte de a naste. Vedeta a izbucnit in lacrimi si a povestit totul

 

Au trecut cateva saptamani de cand Ana Baniciu a adus pe lume un baietel perfect sanatos, insa putini stiu prin ce emotii a trecut artista inainte de a naste. A impartasit experienta de care a avut parte, pe internet. 

Ana Baniciu, complicatii inainte de nastere

La inceputul lunii iunie, Ana Baniciu a devenit mamica pentru prima oara. Artista a adus pe lume un baietel, pe care l-a botez Aris, iar ea si sotul ei sunt in culmea fericirii. Micutul trebuia sa vina pe lume mai tarziu, insa unele complicatii aparute pe final de sarcina au grabit lucrurile. Dupa ce a ajuns acasa cu bebelusul si s-au instalat in caminul lor, proaspata mamica a povestit pe retelele de socializare ca a avut parte de mari emotii inainte de nastere. 

Bebelusul ei a avut cordonul ombilical infasurat de mai multe ori in jurul gatului si, din acest motiv, a fost nevoita sa nasca mai devreme. De asemenea, a trebuit sa faca cezariana, desi se pregatise pentru o nastere naturala. Cantareata a povestit ca, pentru prima data, a intrat in panica si a inceput sa planga, desi pe toata perioada sarcinii a fost extrem de relaxata. 

”Am vrut sa nasc natural”

”Discutia cu medicul care mi-a monitorizat sarcina a fost in felul urmator. Imi doresc extrem de mult, inca de la inceput mi-am dorit sa nasc natural si sa gasesc un medic care sa ma sustina in acest demers, insa l-am rugat ca in momentul in care exista orice fel de mic risc, acesta sa ma anunte, nu vreau sa risc in niciun fel nimic si atunci facem cezariana fara probleme. Deci am vrut sa nasc natural pentru ca am o toleranta la durere extrem de mare, stiu ce inseamna durerea, pentru ca am mai avut dureri”.

”Ce s-a intamplat? S-a intamplat ca in ultima saptamana bebelusul s-a agitat si si-a pus in jurul gatului cordonul ombilical, acesta fiind destul de strans, era foarte strans. In momentul in care eu aveam contractii puternice, el se chinuia sa se duca in jos si se oprea oxigenarea lui. Efectiv se auzea cum bataile inimii scadeau si atunci am hotarat ca gata, facem cezariana. A fost singurul moment in care m-am simtit coplesita si am inceput sa plang. Doctorul, care nu a avut nici macar un apel telefonic de la mine pe toata perioada sarcinii si stia ca sunt super relaxata, a zis Ana, ce se intampla? De ce plangi? Nu ma asteptam sa nasc atat de repede acum. Adica eu credeam ca e un proces de durata, ca va fi altfel, cu totul altfel. Si m-a luat prin surprindere, m-am linistit si am nascut”, a explicat Ana Baniciu pe retelele de socializare.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere Atac de panica Viitoare mamici

Articole recomandate

Citeste si despre