Ana Bodea isi doreste o familie alaturi de iubitul ei, Valentin Butnaru: “O sa ma emotionez”

/ / Modificat: 2024-06-05
Ana Bodea isi doreste o familie alaturi de iubitul ei, Valentin Butnaru: “O sa ma emotionez”

 

In timp ce Ana Bodea o interpreteaza pe Lia intr-un serial fenomen de la Antena 1, Valentin Butnaru se afla la pupitrul stirilor la acelasi post de televiziune. Cei doi prefera sa fie discreti atunci cand vine vorba de viata de cuplu, chiar daca au o relatie de ceva timp. 

Ana Bodea, despre Valentin Butnaru

Chiar daca intre ei exista o diferenta de varsta de aproape 16 ani, Ana Bodea a punctat ca nu este deranjata de acest aspect. Actrita, in varsta de 23 de ani, se vede alaturi de prezentatorul de televiziune, in varsta de 39 de ani, pentru totdeauna. Ba chiar, ea este pregatita sa isi construiasca o familie. 

„Cred ca si asta conteaza (n.r. maturitatea), atunci cand intalnesti persoana potrivita, faci asta automat, indiferent de diferenta de varsta, de distanta, ca sunt atatea relatii la distanta, deci indiferent de astea, te comporti asa automat, atunci cand gasesti persoana potrivita. Cred, intr-adevar, ca e si ceva care vine cu timpul. Da (n.r. se vede sa ramana alaturi de el toata viata), nu m-a cerut inca, da, imi doresc. Imi doresc familie, am crescut intr-o familie foarte frumoasa si iubitoare si vreau sa am acelasi lucru. Nu imi doream inainte sa-l cunosc pe el”, a spus actrita pentru Unica.ro

Ce spune despre iubitul ei

Fosta balerina se emotioneaza atunci cand vorbeste despre iubitul ei, explicand ca acesta are foarte multe calitati. Ana Bodea se bucura de faptul ca Valentin Butnaru apreciaza femeile din jurul sau si are o relatie frumoasa cu mama lui. 

„Trebuie sa mai stam 10 ore (n.r. ca sa spuna tot ce apreciaza la Valentin Butnaru), iar o sa ma emotionez, si cand vorbesc de el ma emotionez foarte tare. Cred ca cel mai mult admir sufletul lui, are cel mai bun suflet pe care l-am intalnit si felul in care iubeste, dar in principiu sufletul. Cine nu il cunoaste foarte bine, nu are de unde sa stie si tocmai faptul ca-si deschide sufletul cu persoanele care conteaza. Pe langa asta, e si super respectuos, apreciaza mult femeile din jurul lui, are o relatie frumoasa cu mama lui, ne considera superioare si sunt putini barbati care fac asta si gandesc asa”, a declarat Ana Bodea.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Familie

Articole recomandate

Citeste si despre