Anca Dumitra a nascut! Actrita din „Las Fierbinti” si sotul ei, Manfred Spendier, parinti pentru prima data

/ / Modificat: 2024-09-19
Anca Dumitra a nascut! Actrita din „Las Fierbinti” si sotul ei, Manfred Spendier, parinti pentru prima data

 

Bucurie imensa in familia Ancai Dumitra! Indragita actrita din serialul „Las Fierbinti” si partenerul ei, Manfred Spendier, si-au intampinat cu emotie primul copil, traind unul dintre cele mai importante momente din viata lor.

La 37 de ani, Anca Dumitra se bucura acum de noul rol de mama, alaturi de sotul ei, fiind coplesiti de fericire. Actrita si-a anuntat fanii ca asteapta un copil abia in al doilea trimestru al sarcinii, impartasind cateva ganduri despre aceasta experienta.

Intr-un interviu oferit pentru revista Unica, Anca a dezvaluit ca sarcina sa a fost destul de usoara si ca, in ciuda unor episoade de greturi matinale, nu a avut alte dificultati majore pe parcursul celor noua luni.

„E destul de relativ cat de curand voi naste. Tot ce imi doresc este sa vina la termen, cum s-ar spune. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine! Sa fim sanatosi, sa fim voiosi si sa dam startul a ceea ce deja cred ca e o minune. Am avut o sarcina usoara. Chiar daca primul trimestru a fost mai dificil, comparativ cu al doilea, cel putin.

Am avut greturi, nu au fost matinale neaparat, asta a fost suprinzator, ca stiam de greturile matinale, la mine au fost in a doua parte a zilei. Dar acum, uitandu-ma asa inapoi, cel putin pana acum, Doamne ajuta, a fost foarte bine. Chiar nu m-am decis asupra metodei, incerc sa ma documentez pe cat se poate. Pe de alta parte, nu vreau sa pun niciun fel de presiune, de niciun fel. Stiu ca lucrurile si viata in sine sunt surprinzatoare si, de cele mai multe ori, cand te decizi asupra unui lucru, se prea poate sa nu fie asa.

Depinde de foarte multi factori si atunci e din aproape-n aproape. Asta am fost sfatuita si de catre medicul meu”, a declarat Geanina pentru revista Unica!

 

Articole recomandate

Citeste si despre