Anca Dumitra se pregateste sa devina mama pentru prima oara: “O minune”

/ / Modificat: 2024-08-03
Anca Dumitra se pregateste sa devina mama pentru prima oara: “O minune”

Anca Dumitra se pregateste sa isi stranga in brate bebelusul! Vedeta abia asteapta sa devina mamica. Aceasta, care este casatorita cu milionarul Manfred Spendier, a povestit ca a avut o sarcina usoara, chiar daca primul trimestru a fost mai dificil.

 

“E destul de relativ cat de curand voi naste. Tot ce imi doresc este sa vina la termen, cum s-ar spune. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine! Sa fim sanatosi, sa fim voiosi si sa dam startul a ceea ce deja cred ca e o minune. Am avut o sarcina usoara. Chiar daca primul trimestru a fost mai dificil, comparativ cu al doilea, cel putin. Am avut greturi, nu au fost matinale neaparat, asta a fost suprinzator, ca stiam de greturile matinale, la mine au fost in a doua parte a zilei. Dar acum, uitandu-ma asa inapoi, cel putin pana acum, Doamne ajuta, a fost foarte bine.”, a povestit ea pentru Unica.

 

“Nu vreau sa pun niciun fel de presiune, de niciun fel”

 

De asemenea, actrita a dezvaluit ca inca nu stie daca o sa nasca natural sau prin cezariana, insa nu pune presiune pentru a alege o metoda.

 

“Chiar nu m-am decis asupra metodei, incerc sa ma documentez pe cat se poate. Pe de alta parte, nu vreau sa pun niciun fel de presiune, de niciun fel. Stiu ca lucrurile si viata in sine sunt surprinzatoare si, de cele mai multe ori, cand te decizi asupra unui lucru, se prea poate sa nu fie asa. Depinde de foarte multi factori si atunci e din aproape-n aproape. Asta am fost sfatuita si de catre medicul meu.”, a mai explicat ea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anca dumitra Mama Primul copil

Articole recomandate

Citeste si despre