Anda Adam a luat tratament pentru a ramane insarcinata cu actualul sot. „Nu mai am 20 de ani”

/ / Modificat: 2024-05-03
Anda Adam a luat tratament pentru a ramane insarcinata cu actualul sot. „Nu mai am 20 de ani”

 

Anda Adam clarifica speculatiile privind presupusa ei sarcina. Artista si sotul ei, Yosif Mohaci, isi doresc sa devina parinti, dar momentan nu au nimic oficial de anuntat. 

Anda Adam recunoaste ca a urmat tratamente pentru a-si creste sansele de a concepe un copil, tratamente care au avut un impact asupra greutatii sale. 

Anda Adam si Yosif Mohaci s-au casatorit civil in 2022 si planuiesc sa faca curand si cununia religioasa. Cei doi pregatesc o nunta cu 500 de invitati si mai multe perechi de nasi. Desi si-au exprimat de multe ori dorinta de a deveni parinti, speculatiile privind o posibila sarcina a artistei sunt nefondate. 

Pentru a clarifica situatia, Anda Adam a explicat ca incercarile lor de a concepe sunt inca in desfasurare. Oscilatiile in greutate ale artistei au fost cauzate de tratamentele pe care le-a urmat pentru a spori sansele de a ramane insarcinata. Momentan, Anda Adam si sotul ei nu au niciun anunt oficial de facut, dar isi doresc sa devina parinti cat mai curand posibil.

„Au existat niste speculatii, la un moment dat, pentru ca nu mai sunt eu asa de definita. Dar, am avut si perioade in care te mai si rasfeti, am mai facut si niste tratamente pentru a fi siguri ca vom face si copii, iar atunci, da, cateva kilograme in plus se vad imediat, dar imi revin acum, pentru vara. Nu am nicio problema, insa avand in vedere ca vorbim despre o alta varsta, nu mai am 20 de ani…

Poti aduce, suplimentar, un aport, astfel incat sa facilitezi o sarcina, in sensul acesta, insa, nu avem o problema. Trebuie doar sa imi iau un turneu cu sotul, undeva doar noi doi. Sa ne punem pe treaba in acest turneu de lansare de album, pentru a face si un bebelus', a declarat Anda Adam pentru spynews.ro.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tratament sarcina toxica Tratament sarcina ectopica Cantareata

Articole recomandate

Citeste si despre