Anda Adam, decizie de ultima ora luata de dragul fetitei sale, in plin proces de divort

/ / Modificat: 2021-07-05
Anda Adam, decizie de ultima ora luata de dragul fetitei sale, in plin proces de divort

Anda Adam si sotul ei, Sorin Niculescu, au decis sa puna capat mariajului lor, insa sunt hotarati ca fiica lor, Evelin, sa nu resimta puternic despartirea lor.

Cei doi s-au despartit, spun surse din anturajul lor, de mai multa vreme, insa de dragul copilului au preferat sa pastreze discretia si chiar au continuat sa locuiesca o vreme sub acelasi acoperis, pentru o tranzitie mai usoara pentru fetita lor.

Dupa 6 ani de mariaj, dintre care ultimii doi sunt sub semnul intrebarii, Anda si Sorin nemaifacandu-si aparitia impreuna in public, cei doi au vorbit pentru prima oara despre despartire.

"Cand doi oameni nu se mai inteleg si divorzeaza nu cred ca trebuie sa o faca cu tot poporul. E fix treaba noastra, in intimitatea noastra, atat. Atata timp cat eu intru la mine in casa, inchid usa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care traiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discutia mea cu persoana respectiva trebuie sa ramana tot acolo", a spus cantareata.

Sorin Niculescu, la randul sau, prefera sa pastreze discretia si s-a multumit sa spuna ca el si Anda Adam vor sa ia cele mai bune decizii pentru fetita lor: "Orice om e liber sa faca ce vrea cu viata lui. Eu unul nu o sa imi spal rufele in public. Nu am aparut nici cand au fost subiecte frumoase sau importante in viata noastra, mai ales acum sa vorbesc despre mama copilului meu. Cred ca acum este putin dezorientata si, oricum, trecem cu totii printr-o perioada dificila, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat in viata si candva mi-a demonstrat ca m-a iubit".

Taguri Divort vedete

Articole recomandate

Citeste si despre