Andreea Balan a dezvaluit de ce s-a impacat cu George Burcea, tatal fetitelor sale: "In viata uneori trebuie sa mai lasi si de la tine"

/ / Modificat: 2024-06-19
Andreea Balan a dezvaluit de ce s-a impacat cu George Burcea, tatal fetitelor sale:

 

Andreea Balan si George Burcea au trecut printr-o perioada dificila dupa divort, dar recent au reusit sa ajunga la o intelegere. 

Cu doua fetite la mijloc si mai multe procese pe rol, cei doi au ajuns la un punct comun, iar Andreea a decis sa faca un pas important pentru a elibera energia negativa dintre ei.

Invitata intr-un podcast, cantareata a dezvaluit ca a renuntat la toate procesele pe care le avea cu tatal fetitelor ei si ca intre ei s-a asternut pacea.

"Am renuntat la procese, ca sa eliberez energia negativa. Eu, care de obicei nu renunt... Era poate o lupta din ego, ca sa-mi demonstrez mie... Mi se parea mie ca nu e corect ce s-a intamplat, dar in viata uneori trebuie sa mai lasi si de la tine, chiar daca tu stii poate ca ai dreptate. Trebuie sa rupi cordonul ala energetic si i-am facut si lui un bine. S-a linistit si el.

Drept dovada, e liniste si pace peste tot, e totul foarte bine. Inainte ca noi doi sa avem o discutie fata in fata de impacare, in sufletul meu a trebuit sa am niste discutii. Eu cred ca el a simtit asta, pentru ca apoi a venit si am avut o discutie foarte prietenoasa", a spus Andreea Balan in fata Ilincai Vandici.

In cadrul podcastului, artista a vorbit si despre Dumnezeu, afirmand ca divinitatea a creat o legatura speciala intre ea si George Burcea.

"Gandurile au frecventa, iar daca eu in sufletul meu i-am dorit asta, el a simtit. Poti sa faci si invers, insa exista aceasta lege a karmei, dar raul pe care il doresti ti se intoarce tie. Eu cred ca exista Dumnezeu in noi, ca noi suntem Dumnezeu. Noi suntem uniti la nivel de spirit. Ne-am divizat, ca sa intelegem anumite lectii, e alegerea noastra cum facem asta", a mai spus Andreea Balan.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan

Articole recomandate

Citeste si despre