Andreea Balan, de urgenta la spital cu fetita, in Mauritius: "Au anesteziat-o, i-au pus perfuzia in tampla"

/ / Modificat: 2020-01-07
Andreea Balan, de urgenta la spital cu fetita, in Mauritius:

Andreea Balan a plecat dupa sarbatori in vacanta, alaturi de sotul sau si de cele doua fiice. Cei patru se afla la mare deparatare de casa, tocmai in Mauritius. Dar vacanta nu este chiar asa cum isi dorea cantareata. Dupa cateva zile de relaxare, Andreea Balan trece plin clipe de cosmar. 

Fetita a fost anesteziata cu gaz

Artista a ajuns de urgenta la spital cu fiica sa cea mica, Clara (10 luni). Fetitei i s-a facut rau si a avut stari de voma. Medicii au internat-o pentru o noapte, au anesteziat-o cu gaz pentru a-i face tratamentul si a fost supusa unor chinuri groaznice.

"Am stat o noapte in spital si nu ne-a placut deloc. Nu mi-a placut deloc la spital aici, pentru ca nu au reusit sa-i gaseasca venele si au intepat-o de doua ori. Nu au reusit sa-i puna perfuzie si pana la urma a trebuit sa o anestezieze cu gaz timp de 10 minute ca sa-i puna perfuzia in vena din tampla. S-a hidratat o ora prin perfuzie, iar apoi a venit un asistent sa-i prinda bandajul pentru ca acesta cadea si i-a scos perfuzia. Dupa ce ca au anesteziat-o 10 minute, au chinuit-o, i-au pus perfuzia in tampla, a venit si i-a scos perfuzia din greseala. M-am enervat teribil," a scris artista pe pagina de socializare.

"Mi-a sta inima in loc"

Andreea Balan a marturisit ca s-a temut pentru viata fetitei sale atunci cand medicii au anesteziat-o si se ruga ca totul sa fie bine.

"Au ras-o in cap ca sa-i puna perfuzia, saracuta. M-am suparat rau si mi-a stat inima in loc 10 minute cat a fost anesteziata," a mai povestit Andreea Balan. 

Nici Ella, fetita cea mare a cantaretei, se pare ca nu a scapat de enterocolita. Andreea a povestit ca are aceleasi simptome ca ale surioarei sale. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Enterocolita

Articole recomandate

Citeste si despre