Andreea Balan, noi dezvaluiri tulburatoare despre stopul cardiac suferit acum cinci ani: "Nu ma vindecam"

/ / Modificat: 2024-07-18
Andreea Balan, noi dezvaluiri tulburatoare despre stopul cardiac suferit acum cinci ani:

 

Andreea Balan a facut noi marturisiri despre stopul cardiac pe care l-a suferit in urma cu cinci ani, subliniind dificultatea procesului de recuperare. Cantareata a explicat ca medicii au trebuit sa intervina chirurgical de mai multe ori din cauza complicatiilor.

Experienta traumatizanta a Andreei Balan: detalii despre stopul cardiac de acum cinci ani

In urma cu cinci ani, Andreea Balan a trecut printr-un moment terifiant in timpul nasterii fiicei sale, Clara. Artista a suferit o embolie amniotica, o complicatie rara si grava ce poate aparea in timpul sarcinii, punandu-i viata in pericol.

Medicii au trebuit sa o opereze de trei ori deoarece corpul ei nu se vindeca. Jurata emisiunii "Te cunosc de undeva" este de parere ca gandirea pozitiva a avut un rol esential in procesul de vindecare. 

„Am avut un stop cardiac la nasterea Clarei, urmat de trei interventii chirurgicale, pentru ca nu ma vindecam. A fost nevoie de interventii repetate”, a declarat Andreea Balan in podcastul "Gand la gand", moderat de Teo Trandafir.

Amintiri dureroase pentru Andreea Balan din cauza emboliei amniotice

„De atunci nu mai pot sa am copii. Problema nu a fost inima, ci embolia amniotica - lichidul amniotic a intrat in sange si l-a contaminat, ajungand la inima si provocand stopul cardiac. Ulterior, controalele au aratat ca inima mea nu are nicio problema. Cred cu tarie ca mintea noastra are puterea de a ne vindeca, indiferent de boala”, a adaugat Andreea Balan.

Artista simte ca familia ei este completa, mai ales de cand in viata ei a intrat actualul iubit, Victor Cornea. 

 

 

 

 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan stop cardio-respirator

Articole recomandate

Citeste si despre