Andreea Balan s-a impacat cu tatal ei! Cei doi au cantat impreuna pe scena, la Sala Palatului, la concertul aniversar al artistei

/ / Modificat: 2024-10-18
Andreea Balan s-a impacat cu tatal ei! Cei doi au cantat impreuna pe scena, la Sala Palatului, la concertul aniversar al artistei

Momente emotionante la concertul Andreei Balan de la Sala Palatului, din 16 octombrie! Artista a adus lacrimi in ochii publicului in momentul in care l-a chemat pe scena pe tatal ei, Sandel Balan, pe care a marturisit ca l-a iertat complet dupa ce zeci de ani nu si-au vorbit.

Momentul a fost incarcat de emotie. Andreea a vorbit deschis despre relatia cu tatal sau, care s-a deteriorat mai ales dupa destramarea trupei Andre. Artista a recunoscut in fata familiei si a publicului sau ce rol important are momentul artistic cu tatal sau in procesul sau de vindecare.

„Dragii mei, urmeaza acum cel mai greu moment din acest show. Pentru ca este momentul care ma vindeca pe mine in totalitate. Un moment despre iertare, si nu orice iertare, ca noi mai zicem: te-am iertat, dar trebuie sa iertam cu toata fiinta si sa iubim, si sa dorim binele tuturor, pentru ca doar prin iertare si iubire putem sa fim impliniti cu adevarat. Indiferent de greseli, de tot ceea ce se intampla, trebuie sa iertam si sa iubim neconditionat pentru ca toti suntem unul si unul suntem toti si toti venim din acelasi loc, din Dumnezeu.

Asa ca pentru mine este cel mai greu moment, este momentul meu vindecator. Doamnelor si domnilor, aplauze pentru tatal meu, Sandel Balan!”, a spus Andreea Balan, la spectacolul de la Sala Palatului.

„Multumesc tati, datorita tie sunt puternica si am reusit. Toata viata mea te-am cautat in multi oameni. Nu mi-am dorit decat ca tu si mama sa fiti mandri de mine!”, a mai spus artista pe scena.

Andreea Balan si tatal sau au cantat impreuna piesa „Flori de tei”, iar la un moment dat Andreea le-a chemat pe scena pe mama ei si pe cele doua fetite, Ella si Clara.

Sandel Balan: „Niciodata nu am fost suparat pe ea! Ea este totul pentru mine, o iubesc!”

Dupa concertul fiicei sale, Sandel Balan a tinut sa lamureasca mai multe aspecte despre relatia dificila si conflictele care au existat intre el si Andreea. Acesta sustine ca nu a fost niciodata suparat pe artista si ca ea este totul pentru el.

„Nu consider ca eu si Andreea am fost certati, au mai fost, da, reprosuri, dar eu niciodata nu am fost suparat pe ea. M-a bucurat atat de mult cand a zis ca m-a cautat in oamenii din viata ei. Mi-a spus ca forta ii vine de la parintii care au fost in spate si au sprijinit-o. Ea este totul pentru mine, o iubesc!”, a marturisit Sandel Balan, pentru Click.

Sandel Balan a povestit si istoria piesei „Flori de tei”, pe care a cantat-o alaturi de Andreea, la Sala Palatului, si care a devenit un simbol al impacarii.

„Piesa nu este compusa de mine, ci de Costel Iordache, eu am cantat-o, in tinerete, la Galati, unde am avut trupa. Apoi, am transformat-o, din folk, in muzica dance, pentru Andre, a avut si un videoclip, foarte scump, de 11.000 de dolari. Lumea s-a ridicat in picioare, ne-a aplaudat. Dupa Andre, nu am mai compus pentru fiica mea, las la latitudinea ei sa-si aleaga piesele si compozitorii”, a povestit tatal Andreei Balan.

De ce Andreea Balan nu mai vorbea cu tatal ei

Andreea Balan a inceput sa cante la varsta de 10 ani, sub indrumarea tatalui ei, Sandel Balan. Acesta i-a compus cateva piese, cu care a participat la o serie de spectacole pentru copii din Ploiesti.

Sandel Balan a fost, de asemenea, omul din spatele celor mai cunoscute piese ale trupei Andre, fredonate chiar si in ziua de azi: „Lasa-ma, papa, la mare!”, „Mosule, ce tanar esti”, „La intalnire”, „Hai sa ne distram” etc. Dupa destramarea trupei, acesta a compus primele piese din cariera solo a Andreei Balan, care au urcat rapid pe primele locuri in topurile muzicale ale anilor 2000.

In anul 2003, la 19 ani, Andreea a plecat din casa parintilor si s-a mutat in Bucuresti, renuntand la managementul artistic realizat de tatal ei si traind pe cont propriu. In urma cu cativa ani, artista a vorbit despre chinurile prin care a trecut in copilarie din cauza tatalui sau, care a avut mereu o atitudine mai dura, mai rece fata de ea si care mereu o mustruluia cand era mica.

Andreea a marturisit ca, in trecut, erau momente in care daca nu voia sa urce pe scena, primea cate o palma de la tatal sau.

„E adevarat, ma batea daca nu voiam sa urc pe scena. Daca faceam mutre, imi tragea cateva palme. Imi amintesc ca am avut odata un accident de masina, in drum spre un concert, tata a intrat pe contrasens. Am intrat intr-un sant, eram plina de sange de la buza si, dupa aia, in doua ore, noi eram pe scena ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat”, a declarat Andreea Balan in 2021, la podcastul lui Catalin Maruta.

Replica lui Sandel Balan a venit rapid, acesta spunand ca povestea este un pic mai complicata si ca n-a atins-o vreodata pe artista:

„Iar a inceput sa bata apa-n piuta cu banii. Ea vorbeste frumos de greselile ei, dar nu si despre ale altora. A pierdut multi bani si m-a acuzat ca am plecat cu banii. A spus ca am batut-o? Am smucit-o o data, cand puneam niste gresie in bucatarie. A sarit pe ea si s-a spart. Atunci am smucit-o si altadata nu a salutat cand a intrat intr-o cabina unde erau artisti mari. N-am inteles de ce se expune, ca sa-i faca lui Maruta audienta!”, a declarat Balan pentru Click.ro.

  • Surse: click.ro, ciao.ro, cancan.ro
  • Foto: capturi video

Taguri Andreea balan

Articole recomandate

Citeste si despre