Andreea Ibacka, despre cea mai grea experienta ca mama: "8 luni am dormit in fund"

/ / Modificat: 2024-04-09
Andreea Ibacka, despre cea mai grea experienta ca mama:

 

Andreea Ibacka traieste o frumoasa poveste de dragoste cu celebrul prezentator Cabral de mai bine de 15 ani. Au impreuna doi copii superbi, cu care se mandresc. 

Actrita a povestit insa recent, in cadrul unui podcast, despre cea mai grea experienta pe care a trait-o ca mama. Vedeta a povestit ca la inceput nu i-a fost deloc usor cu cresterea celor doi copii si se simtea pur si simplu epuizata pentru ca acestia nu dormeau mai deloc. 

„Fizic a fost mai greu de fapt, pentru ca se trezea des, la 40 de minute. Primele 8 luni am avut niste nopti ingrozitoare. Si eu eram o mama mult mai buna inainte de a avea copii. Ideal e sa tii copilul in patul lui, eventual in camera lui. La al doilea copil nu am reusit nici macar sa-l tin in pat, trebuia sa-l tin doar in brate, dar nu aveam voie sa ne intindem in pat, stateam doar pe fotoliu sau pe canapea cu el in brate, la piept, il alaptam, cu bluza ridicata, gatul stramb, dormind in fund”, a spus Andreea Ibacka in podcast-ul Ilincai Vandici.

Andreea a povestit ca primele 8 luni au fost extrem de grele pentru ea. Noptile nedormite au dus-o la epuizare, stres si nervozitate.

„8 luni am dormit in fund. M-as fi asteptat si eu sa fiu mult mai nervoasa decat am fost, pentru ca privarea de somn este o metoda de tortura. Dar, pregatita fiind pentru faptul ca etapa asta va trece si ca el nu degeaba imi cere sa il tin la piept si sa avem contact, piele pe piele, si nu degeaba cere san la fiecare 40 de minute, am fost foarte relaxata: asta e misiunea mea si ca binele suprem este binele copilului meu. Nu m-am enervat niciodata”., a continuat Andreea Ibacka.

„Prima oara, cand nu credeam ca pot supravietui cu doar atata somn, eram mult mai irascibila si mi se parea ca n-ai cum, ca trebuie sa vina cineva sa ma salveze din aceasta situatie. De fapt, putem sa trecem peste mult mai multe obstacole decat credem initial. Trebuie doar sa avem mindset-ul corect. Atunci cand am avut un mindset sanatos, am avut performanta, chiar si in anumite zone in care nu m-am pregatit”, a mai adaugat aceasta.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama Andreea ibacka Viata de mama

Articole recomandate

Citeste si despre