Andreea Ibacka, despre certurile din casnicia sa. Ce spune despre Cabral

/ / Modificat: 2024-08-02
Andreea Ibacka, despre certurile din casnicia sa. Ce spune despre Cabral

 

Andreea si Cabral Ibacka s-au cunoscut pe platourile “Inima de tigan”, iar totul s-a transformat in una dintre cele mai longevive si frumoase relatii din showbiz-ul romanesc. Totusi, cei doi, care se bucura de Namiko, in varsta de 5 ani si Tiago, in varsta de 2 ani, mai au parte si de divergente, insa trec usor peste acestea.

 

“Multumesc, cred ca a vrut sa fie un compliment! Da, acum am putea crea falsa impresie ca acasa noi o tinem tot intr-un stand-up, dar iti dai seama ca nu e chiar asa! Prietena mea, Laura Cosoi, aici de fata, confirma ca a vazut si momente mai tensionate. Da, ca la oricine. Pana la urma suntem o familie normala, dar cred ca da, umorul ne defineste pe amandoi. Si atunci cumva ne intalnim frumos la mijloc, ne mai spunem uneori adevaruri cam nasoale in gluma si cumva trecem mai usor peste ele.”, a spus Andreea Ibacka pentru Ciao.

Nu se gandesc sa isi mareasca familia

De asemenea, Andreea Ibacka a punctat ca nu se gandeste sa devina mamica pentru a treia oara:

“Pai da, exact, si sa o iau de la capat, nu? De multe ori cred ca al 2-lea, al 3-lea,  al 4-lea copil se intampla ca mai si uiti partile mai grele si raman cele frumoase. Mi se pare magic sa ai o familie numeroasa, dar nu cred. La momentul acesta nu mai iau in calcul inca un copil. Suntem foarte bine si asa.”

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea ibacka Casnicie Cabral

Articole recomandate

Citeste si despre