Andreea Mantea, despre decizia de a nu se implica intr-o relatie. Vedeta isi creste singura fiul

/ / Modificat: 2024-08-02
Andreea Mantea, despre decizia de a nu se implica intr-o relatie. Vedeta isi creste singura fiul

Andreea Mantea prefera sa se dedice vietii profesionale si cresterii fiului sau, David. Astfel, vedeta a explicat ca a decis, pentru moment, sa ramana singura si sa nu se implice in vreo relatie, caci nu are nici timp, nici loc pentru alte persoane in viata ei.

“Este exact la fel. Sunt singura si nu avem nici timp, nici loc pentru alte persoane. Fericirea la mine arata exact asa cum o doresc eu si cum o creez eu in fiecare zi. In acest moment, viata mea este exact asa cum imi doresc eu sa fie. Cand o sa-mi doresc mai mult, va fi posibil ca sa zic asa. Nu! Eu consider ca si asta putem sa controlam. (n.r. indragostitul) Adica nu sunt singura pentru ca nu stiu, aoleu, sunt ciunga, urata, nebuna, nu! Sunt singura pentru ca asa vreau si pentru ca asa sunt bine eu acum. Dar nu zic ca asa o sa raman pentru tot restul vietii, ci pur si simplu am luat eu o hotarare, o perioada de timp sa ma ocup de mine si de David, atat! Si este cea mai buna decizie pe care am luat-o, crede-ma! Dar o sa vina momentul cand, evident, get out there! Dar nu acum, chiar nu acum.”, a zis ea pentru Ciao.

Nu se mai cantareste

De asemenea, intrebata de silueta ei de invidiat, Andreea Mantea a punctat ca nu se mai cantareste.

 

“Nu ma mai cantaresc absolut deloc. Nu mai vreau sa ma mai cantaresc, deci nu stiu cate kilograme am.Da. Eram un M sigur, acum imi place sa ma imbrac in M; pentru ca sunt mai lejera, dar eu sunt, cred, un S fortat, cam asa. Stresul! Sunt niste “pastile”, le luam dimineata, la pranz, seara, in trafic, la munca, copilul. Sunt niste “pastile” care au efect imediat. Stresul: dimineata, pranz, seara!”, a spus ea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea mantea Relatie copil mama Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre