Andreea Marin a rabufnit dupa ce o internauta i-a criticat fiica: “E firesc la varsta ei!”

/ / Modificat: 2024-07-04
Andreea Marin a rabufnit dupa ce o internauta i-a criticat fiica: “E firesc la varsta ei!”

 

Andreea Marin are o relatie speciala cu Violeta, fiica pe care o are din mariajul cu Stefan Banica. Adolescenta a inceput sa apara din ce in ce mai des in lumina reflectoarelor pentru a vorbi despre proiectele sale, captand atentia publicului.

Totusi, in momentul in care o internauta a criticat-o, vedeta a reactionat imediat pentru fata sa.

Ce a spus o internauta despre Violeta Banica 

Violeta Banica are parte de oameni care o sustin, dar si de anumite critici. Spre exemplu, dupa un interviu in care a vorbit despre un proiect pe care il are, material publicat si de mama sa, o internauta a spus ca machiajul adolescentei este exagerat si aceasta nu ar trebui sa isi expuna prietenul in mediul online. 

„Violeta e foarte frumoasa si inteligenta, asta-i sigur. Ceea ce nu imi place sincer, nu stiu cati ani are, dar mi se pare ca la varsta ei e prea mult make-up, expunere cu iubit pe retelele de socializare. Mi se pare ca e prea mult pentru varsta ei. Cat o avea, 15-16 ani, poate gresesc eu… Mi se pare ca e prea devreme”, a scris o internauta la postarea Andreei Marin, potrivit Click. 

Cum a reactionat Andreea Marin

Andreea Marin a reactionat pe masura, aparandu-si fiica. Aceasta a explicat ca machiajul este firesc pentru o aparitie pe micile ecrane, iar Violeta are prieten, nu iubit, lucru normal pentru varsta sa. 

„Violeta nu are iubit, ci prieten, ceea ce e firesc la varsta ei. Sunt foarte decenti si frumosi impreuna. Iar machiajul nu este deloc exagerat, ci unul firesc pentru o aparitie la televiziune. In general nu se machiaza, doar la ocazii speciale”, a fost replica Andreei Marin.

 

Taguri Andreea Marin Vedete copii Critici

Articole recomandate

Citeste si despre