Andreea Marin, afectata de faptul ca fiica ei, Violeta, o sa plece la studii in strainatate: E foarte greu

/ / Modificat: 2024-10-06
Andreea Marin, afectata de faptul ca fiica ei, Violeta, o sa plece la studii in strainatate: E foarte greu

 

A mai ramas putin timp pana cand Violeta, fiica pe care Andreea Marin o are din relatia cu Stefan Banica, o sa plece la facultate in America. Cunoscuta vedeta a recunoscut ca este afectata de acest lucru, tinand cont ca ii este greu sa stie ca singurul copil pleaca atat de departe.

Andreea Marin, despre fiica ei

Chiar daca o sustine din tot sufletul si ii este mereu alaturi, Andreea Marin recunoaste ca separarea de fiica ei o afecteaza. Vedeta a punctat ca Violeta are motive intemeiate pentru a studia in America, insa ei, ca oricarei mame, nu ii este usor. 

„Spun cu sinceritate, e foarte greu ca singurul copil sa se pregateasca sa dea la facultate pe un taram indepartat. E clar ca gandul ei spre o facultate din Statele Unite. Nu e o chestiune de snobism. Are motivele ei bine intemeiate. O sustin cu tot sufletul, dar nu-mi e usor.

Spun cinstit lucrul asta. E un sistem care o atrage mai mult, un sistem de invatamant, la asta ma refer. Nu spune nimeni ca nu s-ar putea intoarce apoi in Romania sa lucreze.

Si eu am facut specializare in Statele Unite la un moment dat si asta nu inseamna ca viata mea nu e aici. Vom vedea unde o duc pasii, dar sistemul acela o atrage. Trebuie sa recunosc ca am invatat acolo si stiu ce inseamna aceasta diferenta fata de Europa. Imi facea placere sa merg la scoala si cu asta am spus tot', a spus Andreea Marin pentru „La Maruta', potrivit Viva!.

Mai mult, Andreea Marin a laudat-o din plin pe tanara, explicand ca Violeta este foarte buna la invatatura:

„Ea trebuia sa ia la facultate. Acum se pregateste. Este foarte buna la invatatura. I se face un dosar urias, lucreaza de ani de zile la acest dosar si inca mai sunt lucruri de completat, lucruri pe care le face in practica.”

 

Taguri Fiica Andreea Marin Studii copii

Articole recomandate

Citeste si despre