Andreea Tonciu isi tine sotul in puf: "Nu face altceva decat bani, atat. Ce, mi-am luat sclav sa stranga?"

/ / Modificat: 2024-05-16
Andreea Tonciu isi tine sotul in puf:

 

Andreea Tonciu a marturisit ca ii place foarte mult sa isi rasfete sotul, a carui principala ocupatie este aceea de a duce bani in casa. Fosta asistenta TV recunoaste ca Daniel nu o ajuta deloc la treburile casnice, insa nu este deloc deranjata de acest lucru.

Daniel Niculescu este fost sportiv de performanta. Apracticat boxul mai multi ani, iar in prezent conduce mai multe business-uri.

„Sotul meu nu duce copilul afara. Nu face altceva decat bani, atat. Nu face nimic altceva in casa. Nu duce gunoiul, nu strange masa, nu-si face curat, nu face absolut nimic. I se pune masa, i se strange masa. Eu sunt ok. Da, de ce nu? Ce, mi-am luat sclav sa stranga? Nu. Ce, mi-am luat babysitter sa stea cu copilul? 

Nu. Eu ca mama trebuie sa stau cu copilul. Daca sunt si weekenduri cand iesim impreuna la munte, la mare, in vacante, da. Dar asa, sa stea sotul cu copilul afara, nu. Eu stau, pentru ca eu nu am loc de munca, sunt casnica. Eu fac toate cumparaturile singura, tot ce inseamna casa”, a spus Andreea Tonciu.

Nu-mi doresc, nu vreau. Nu cred. N-ai de unde sa stii ce te asteapta maine. Eu fac tot ce trebuie sa fac. Poate sa fie intr-o relatie totul ok, dar, daca unul dintre parteneri se indragosteste de altcineva, e egal cu zero. Poate sa mi se intample mie, poate sa i se intample lui. La mine sunt mai putine sanse, pentru ca nu umblu cat umbla el”, a mai zis ea.

Andreea Tonciu s-a lansat la „Fata de la pagina 5” 

Andreea Tonciu a debutat in lumina reflectoarelor pe cand avea doar 20 de ani. Ea a aparut atunci mai intai la „Fata de la pagina 5”. Recent, ea a vorbit si despre aceasta perioada din viata sa, in cadrul podcastului gazduit de Bursucu. 

Viata Andreei Tonciu s-a schimbat radical in urma casatoriei sale cu Daniel Niculescu.

„Nu mi-a fost niciodata rusine de nimic din ce am facut eu. Crezi ca am fost singura? Mi-a placut. Imi place si acum. Daca mai aveam corpul ala si acum pozam. Corpul il am, dar nu mai sunt eu 90-60-90. Stiu ca nu mai e normal sa fac asta pentru ca am un copil acasa si sunt casatorita, dar vrei sa-ti zic ceva? Pozele sunt pe tot internetul. Daca ma vede fiica mea sau daca ma vad copiii de la scoala de la fiica mea ce faceam eu acum cativa, care e problema ca mai fac si in 2024?”, a spus Andreea Tonciu, in cadrul podcastului moderat de Bursucu.

Andreea Tonciu e casatorita cu Daniel Niculescu din anul 2016 si impreuna au o fetita. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bani Casnicie fericita

Articole recomandate

Citeste si despre