Anna Lesko, detalii despre despartirea de tatal fiului sau. Cum a depasit momentul greu

/ / Modificat: 2024-05-29
Anna Lesko, detalii despre despartirea de tatal fiului sau. Cum a depasit momentul greu

 

Anna Lesko are o relatie incredibil de frumoasa cu fiul ei, Adam, pe care il are din relatia cu Dj Vinnie. Baietelul este superb si mama lui are grija sa il creasca intr-un mod armonios. Totusi, despartirea de tatal copilului nu a fost una usoara pentru artista, insa aceasta considera ca a luat decizia potrivita. 

Anna Lesko, despre despartirea de tatal fiului sau

Anna Lesko a punctat ca nu s-a gandit la cum o sa fie perceputa de societate in momentul in care s-a decis sa se desparta de tatal lui Adam. Cantareata a preferat sa vada partea pozitiva a lucrurilor, gandindu-se la binele ei si al fiului sau. 

„Decizia a venit in timp, dar eu am atat de multa incredere in mine, incat nu m-am gandit nicio secunda ca asta ar putea fi o problema. Am atat de multa incredere si asta vreau sa insuflu tuturor femeilor. Este foarte important sa stie ca nu au niciun defect si trebuie sa aiba incredere debordanta in ele. Este cel mai atractiv lucru. Altfel, nu o sa poti merge niciodata inainte, daca gandesti prapastios. Trebuie sa umpli camera cu lucruri pozitive, fiindca negativul sta in tocul usii. Totul conteaza.”, a spus ea pentru Viva.ro

Ce spune despre singuratate

De asemenea, frumoasa artista a punctat ca singuratatea nu este usoara, insa prefera sa fie fericita pentru ca fiul ei sa o vada asa, oferindu-i puterea exemplului. Anna Lesko a marturisit ca apreciaza femeile singure, care demonstreaza ca sunt puternice in situatii dificile. 

„Sa ramai singura nu este usor, dar este mai bine decat sa stai intr-o relatie toxica in care tu ingenunchezi. Fericirea nu inseamna doar sa fii mereu cu zambetul pe buze, inseamna mai mult decat atat. Fericirea ti-o construiesti, nu vine peste tine. Daca tu esti fericita, copilul va fi fericit. Daca esti implinita, iti va merge bine.

E foarte greu sa fii singura, dar prefer sa fiu singura si inteleasa de mine. Ador momentele de singuratate. Este foarte important sa iti rezolvi problemele. Trebuie sa fii intr-o armonie cu tine, cu mintea ta si cu sufletul tau. In permanenta, vom avea parte de probleme si intrebari. De obicei, fac curatenie in mintea mea daca vreau sa le rezolv bine pe toate. Trebuie sa ai momentul tau de singuratate si de analiza. Te surprinzi si pe tine in astfel de ipostaze si vezi ca te-ai schimbat de la an la an. Este indicat sa ramai o data la ceva timp singur in viata asta. Apreciez femeile singure care iau in piept situatii de genul asta, le gasesc puternice si curajoase.”, a adaugat ea.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anna lesko Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre