Antonia, despre relatia pe care o au cei trei copii ai sai: “Fiecare reintalnire este un motiv de bucurie”

/ / Modificat: 2024-08-03
Antonia, despre relatia pe care o au cei trei copii ai sai: “Fiecare reintalnire este un motiv de bucurie”

Antonia are multe motive de bucurie! Aceasta are o cariera frumoasa, o relatie longeviva alaturi de Alex Velea si trei copii superbi. Vedeta se bucura de o fiica, Maya, dintr-o casnicie anterioara, dar si de doi baieti, Akim si Dominic, din legatura cu artistul. Ea a explicat cat de bine se inteleg copiii sai intr-un nou interviu.

“Baietii sunt innebuniti dupa Maya, o divinizeaza, sunt foarte protectori cu ea, se iubesc mult si este o fericire foarte mare pentru mine, o emotie puternica de fiecare data cand ii vad impreuna. Fiecare reintalnire este un motiv de bucurie mare, de timp petrecut sa socializeze, de activitati comune, de calatorit impreuna. Nu este o bucurie mai mare pentru mine, ca mama, decat sa stiu ca se iubesc si sa ii vad impreuna.”, a spus ea pentru Viva.

Cum se intelege Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei

De asemenea, Antonia a explicat ca fiica ei, Maya, are o relatie apropiata si cu Alex Velea:

“Nu vreau sa discut lucruri ce tin de intimitatea Mayei, dar pot sa spun ca sunt fericita ca au o relatie apropiata, Alexandru o iubeste foarte mult, si ea pe el. O iubeste ca si cum ar fi fiica lui. Si este important si ca Alex si Vincenzo au o prietenie frumoasa, iar acest lucru ajuta mult ca armonie si intre Maya si Alex.”

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Antonia Antonia copii

Articole recomandate

Citeste si despre