Antonia este o mama foarte stricta. Cum isi educa cei trei copii: "Mie imi e si frica sa nu mor intr-o zi din cauza nervilor"

/ / Modificat: 2024-02-12
Antonia este o mama foarte stricta. Cum isi educa cei trei copii:

 

Antonia a povestit recent cum este viata ei de mamica si cum a ales sa isi educe copiii. Vedeta are trei copii superbi si spune care are reguli stricte in ceea ce priveste educatia lor. 

Invitata recent in podcastul moderat de Mihai Bobonete, artista a dezvaluit ca incearca sa fie mereu atenta la nevoile copiilor sai si este foarte implicata in educatia lor. Cu toate acestea, artista a marturisit ca este foarte greu cu cei doi baieti, deoarece intre frati mai exista uneori si neintelegeri. 

 „Tip mult. Certuri prin casa. Deci nu stiu de cate ori tip pe zi. «Gata! Nu va mai certati!» Mi se umfla si vena asta. Mie imi e si frica sa nu mor intr-o zi din cauza nervilor.”

Antonia stricta, Alex Velea maleabil 

Antonia a marturisit ca ea este cea care le spune mai des copiilor NU, iar Alex Velea este cel care ii rasfata mai mult. 

„E mai greu cu baieti, pentru ca au foarte multa energie. Consider ca i-am educat cat de cat ok. Ei ma asculta, mai ales daca vad ca sunt nervoasa sau strang din dinti cum facea mama. Eu sunt politistul rau. Stii ca e vorba ca s-au schimbat generatiile… eu nu cred in totalitate in treaba asta. Adica, tu iti educi copiii.

Eu nu sunt in masura sa dau sfaturi, eu doar povestesc ce fac eu acasa la mine. Nu-mi place sa spuna altii asa e bine. Consider ca tu dai educatia si stilul in care iti cresti copilul. Tu faci regulile, indiferent de ce generatie exista, nu? Ce inseamna acum? Sa mergem dupa generatia aia? Mai sunt niste parinti, mai in varsta decat mine, si care te-ai fi gandit ca aplica aceeasi tactica si nu mai stiu ce sa mai faca, pentru ca ai lor copii erau de neoprit”, a povestit vedeta la podcastul lui Mihai Bobonete.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Antonia copii Antonia Alex Velea

Articole recomandate

Citeste si despre