Asa mama, asa fiica! Izabela, fetita Sanzianei Buruiana, implicata in mai multe proiecte

/ / Modificat: 2024-06-07
Asa mama, asa fiica! Izabela, fetita Sanzianei Buruiana, implicata in mai multe proiecte

 

Izabela, fiica cea mare a Sanzianei Buruiana, in varsta de 8 ani si jumatate, ii calca deja pe urme mamei sale. 

Dupa ce a defilat ca manechin si a cantat mai multe piese la o prezentare de moda pe Calea Victoriei, micuta a mai marcat o reusita in evolutia sa profesionala.

„A fost minunat sa ma aflu in juriu la concursul de frumusete Miss Capital Fashion Festival. Izabela, fiica mea, si partenerul ei, de scena, Nikolas Gheorghiu, au fost invitatii speciali pe care evenimentul a ales sa ii aiba pentru a canta si a incanta urechile celor prezenti in sala.

Iza a reusit, si m-am bucurat foarte mult, ca a facut o impresie frumoasa prin tinuta sa eleganta ce a purtat-o la eveniment, dar in acelasi timp si cand a inceput sa cante pentru ca are o voce super…dupa parerea mea”, a declarat Sanziana Buruinana, pentru Click!

Micuța este atenta, de asemenea, la imaginea ei. „Iza cand vine vorba de aranjat sta cam jumatate de ora singura, in oglinda. Acum depinde si de eveniment, pentru ca daca este cazul mergem si la salon sa facem codite, bucle sau altceva. Mai mereu isi alege tinuta si coafura singura, are o personalitate puternica, pentru ca stie dinainte cum vrea sa arate si trebuie sa ii iasa exact ca in poza, pentru ca merge si cu pozele la ea. Tati o motiveaza si el sa fie cat mai buna, pentru ca ii promite surprize si tot felul de cadouri. Iza se simte foarte motivata, in acest domeniu, cel mai mult cand la un eveniment se intalneste cu artistii ei preferati”, a mai spus Sanziana Buruiana, pentru sursa citata anterior. 

 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sanziana buruiana Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre