Bebeto, marturisiri dureroase la trei ani de la despartirea parintilor sai: "Te simti singur cand vezi ura dintre parinti"

/ / Modificat: 2024-09-02
Bebeto, marturisiri dureroase la trei ani de la despartirea parintilor sai:

 

Bebeto avea 13 ani cand s-a produs despartirea dintre mama sa si Laurentiu Reghecampf. Acesta si sora lui vitrega mai mare, Rebecca, au discutat in podcast-ul realizat de Anamaria Prodan despre familia lor.

Adolescentul a punctat ca s-a descarcat cu ajutorul fotbalului pentru a depasi momentele delicate. 

„Cred ca a fost o situatie grea, pentru mine a fost putin mai greu decat pentru Sarah sau Rebecca fiindca eu am fost langa tine, ele erau plecate. Si poate a fost mai greu pentru mine, dar logic ca a fost si pentru ele foarte greu. Eu am stat foarte mult cu tine, deci nu prea m-am gandit la mine, m-am gandit mai mult la tine, sa fii tu bine. Si incet, incet a trecut timpul. Imi varsam toti nervii in fotbal si m-a ajutat foarte mult chestia asta”, a explicat Bebeto in podcastul mamei sale, potrivit Unica.  

De asemenea, Bebeto a dezvaluit ca s-a simtit singur in clipele in care ruptura dintre Anamaria Prodan si tatal sau, Laurentiu Reghecampf, s-a produs:

„Te simti singur (n.r. – cand vezi ura intre parinti). Sa zicem ca mama ta se gandeste la ale ei, tatal tau se gandeste la alte chestii si tu ramai singur acolo. Simti uneori ca vrei sa intri in pamant, de parca nu mai vrei sa fii acolo deloc. Si e normal, cred ca asa se simte toata lumea care a trecut printr-un divort. Al nostru a fost putin mai ciudat fiindca totul a fost public si toata lumea stia tot ce se intampla. Dar a trecut.

E intotdeauna o luminita la capatul tunelului. Erau momente cand era totul foarte rau. Sunt unele situatii in care un parinte il lasa pe celalalt si cred ca e greu sa cresti fara un parinte. Pentru ca sunt sunt unele situatii in care vrei sa il intrebi pe tatal tau sau pe mama ta, dar te obisnuiesti si treci peste.”

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Reghecampf

Articole recomandate

Citeste si despre