Bianca Dragusanu, dezvaluiri la 10 ani de la divortul de Victor Slav: "E mai mult influencer decat tata"

/ / Modificat: 2024-07-24
Bianca Dragusanu, dezvaluiri la 10 ani de la divortul de Victor Slav:

 

Povestea de dragoste dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav a inceput in 2013 si a evoluat rapid, cei doi casatorindu-se la scurt timp. La doar un an de la nunta, cei doi au decis sa divorteze. 

Totusi, in 2016, Bianca si Victor au decis sa-si mai dea o sansa si, in acelasi an, Bianca a nascut o fetita. In cele din urma, relatia lor s-a incheiat definitiv, in ciuda faptului ca devenisera parinti.

Recent, Bianca Dragusanu a facut cateva dezvaluiri despre Victor Slav. Ea a marturisit ca Victor nu a fost marea ei dragoste si a mentionat ca nunta lor nu a fost pe placul ei. 

„Povestea de dragoste a vietii mele nu am trait-o inca. Cred ca nu am trait nunta visurilor mele. Si am facut un ditamai copilul care seamana doar cu tac-su si de asta chiar imi e ciuda. E mai mult influencer decat tata. Cred ca o sa am si familia pe care eu mi-o doresc”, a spus Bianca Dragusanu, in cadrul podcastului lui Bursucu.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie intre noi doi. Am fost magneti, ne-am lipit vreo 6 ani din viata. Este tatal copilului meu, va fi prezent in viata mea si a Sofiei mult timp, ne respectam.

Am divortat pentru ca am ajuns, la acel moment, amandoi la concluzia ca s-a terminat povestea. Anumite povesti de dragoste sunt facute ca sa se termine, sa se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, cand am ramas insarcinata, chiar daca nu eram in relatiile cele mai bune cu tatal copilului, i-am zis: eu acest copil il pastrez, va fi fetita si va fi prietena mea cea mai buna”, spunea Bianca Dragusanu, cu ceva vreme in urma.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bianca dragusanu

Articole recomandate

Citeste si despre