Boala de care sufera actrita Tily Niculae. A refuzat tratamentul ani la rand, pentru ca o impiedica sa devina mama

/ / Modificat: 2024-07-08
Boala de care sufera actrita Tily Niculae. A refuzat tratamentul ani la rand, pentru ca o impiedica sa devina mama

 

De cand a devenit mama, actrita Tily Niculae a lasat cariera pe locul al doilea si s-a concentrat asupra cresterii copiilor, dar si a starii de sanatate. Putini stiu ca actrita din ”La Bloc” se confrunta cu o afectiune cronica si ca a refuzat ani la rand sa o trateze. 

Tily Niculae, despre boala de care sufera

Actrita Tity Niculae s-a bucurat de un succes rasunator datorita rolului din serialul ”La Bloc”. Putini stiu insa ca, in viata personala, s-a confruntat cu o problema serioasa se sanatate. Tily Niculae a vorbit deschis in cateva ocazii despre afectiunea de care sufera: psoriazis. Aceasta boala autoimuna ii da batai de cap de ani multi, iar la inceput a refuzat tratamentul, pentru ca o impiedica sa devina mama.

”Am inceput sa fac un tratament pe care l-am refuzat acum foarte multi ani, pentru ca ma impiedica sa am o viitoare sarcina si mi-am dorit extrem de mult sa fim patru in familie. Practic, acum boala este tinuta sub control cu acest tratament. Sunt supusa regulat la niste analize anuale. Sa speram ca vor iesi bine, astfel incat sa nu il opresc. Daca analizele ies prost, trebuie oprit. Sunt niste injectii care se fac la cateva luni, de trei ori pe an. Deocamdata, vad ca e tinuta sub control si imi doresc din tot sufletul meu sa nu mai apara, pentru ca e boala cronica, incurabila, este una dintre afectiunile pentru care nu s-a gasit tratament, gen am luat o pastila de cap si mi-a trecut durerea”, a spus Tily Niculae pentru UNICA.ro.

A traversat o perioada dificila cu fiica ei

Anul trecut, familia lui Tily Niculae a trecut prin mari emotii, dupa ce fiica lor a suferit o operatie in Turcia. Sofia a avut o problema la ochi, pentru care facea tratament de mai mult timp. 

”Cea mai mare provocare in 2023 a fost situatia prin care am trecut cu Sofia la inceputul anului scolar. A fost un soc, o trauma, un moment in care, desi stii ca se poate intampla orice, ca parinte tot este dureros. Nu poti sa ii ajuti intru totul. Intotdeauna intr-o relatie sunt doi, unul este mai tare, altul mai slab”, a mai spus actrita, in acelasi interviu. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Actrita Boala

Articole recomandate

Citeste si despre