Cameron Diaz, mama pentru a doua oara, la 51 de ani. Actrita si sotul ei au anuntat nasterea baietelului lor

/ / Modificat: 2024-03-29
Cameron Diaz, mama pentru a doua oara, la 51 de ani. Actrita si sotul ei au anuntat nasterea baietelului lor

 

 

Actrita Cameron Diaz a devenit mama pentru a doua oara, la varsta de 51 de ani. Vedeta de la Hollywood si sotul ei au anuntat nasterea celui de-al doilea copil, precizand ca se simt ”binecuvantati si recunoscatori”. 

Cameron Diaz a devenit mama pentru a doua oara

Familia actritei Cameron Diaz si a sotului ei, Benji Madden, s-a marit recent. Vedeta a anuntat nasterea celui de-al doilea copil pe retelele de socializare si s-a declarat foarte recunoscatoare pentru venirea pe lume a baietelului. Diaz si sotul ei mai au o fetita, care a venit pe lume in 2019. 

Noul membru al familiei se numeste Cardinal Madden, dupa cum a dezvaluit fericita mamica. Actrita a precizat ca nu va publica fotografii cu bebelusul, pentru a-l proteja. 

"Este minunat si suntem cu totii atat de fericiti ca este aici! Pentru siguranta si intimitatea copiilor, nu vom posta nicio fotografie. Ne simtim atat de binecuvantati si recunoscatori", a precizat actrita, intr-un mesaj publicat pe internet. 

A apelat la o mama surogat

Atat noul membru al familiei, cat si fetita cuplului au venit pe lume cu ajutorul unor mame surogat. La scurt timp dupa nasterea primului ei copil, Cameron Diaz a luat o pauza de la actorie, pentru a se concentra asupra vietii de familie si a altor proiecte. Actrita declara atunci ca este foarte implinita sa aiba grija de fetita ei si ca fiecare etapa prin care trece micuta ii aduce multa bucurie mamei sale. 

Cameron Diaz este casatorita din 2015 cu Madden, membrul trupei Good Charlotte. Cei doi si-au marit familia in 2019, cu ajutorul unei mame surogat, iar recent au devenit parinti din nou, in acelasi mod. 

FOTO: Instagram

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cameron diaz Actrite, actori, cantareti

Articole recomandate

Citeste si despre