Cardi B, insarcinata pentru a treia oara. Artista a facut anuntul la scurt timp dupa ce s-a zvonit ca divorteaza

/ / Modificat: 2024-08-02
Cardi B, insarcinata pentru a treia oara. Artista a facut anuntul la scurt timp dupa ce s-a zvonit ca divorteaza

 

Cardi B a anuntat ca asteapta al treilea copil, la scurt timp dupa ce au aparut zvonuri despre un posibil divort de sotul ei, Offset. Rapperita a confirmat vestea printr-o postare pe Instagram, la cateva ore dupa ce presa internationala a speculat despre despartirea lor.

Intr-un live pe retelele sociale, in decembrie 2023, Cardi B a recunoscut pentru prima data ca este singura, dar a marturisit ca nu stia cum sa impartaseasca aceasta informatie, conform pagesix.

„Cu fiecare sfarsit vine un nou inceput! Sunt incredibil de recunoscatoare ca am trait acest sezon cu tine. Mi-ai adus mai multa dragoste, mai multa viata si, mai presus de toate, mi-ai reinnoit puterea! Mi-ai reamintit ca pot avea totul. Mi-ai amintit ca nu trebuie sa aleg niciodata intre viata, dragoste si pasiunea mea! Te iubesc atat de mult si abia astept sa vezi ce m-ai ajutat sa realizez. Este foarte greu sa treci peste intorsaturile, virajele si testele vietii, dar tu, fratele tau si sora ta mi-ati aratat de ce merita sa trec peste”, a scris vedeta.

Mesajul a fost insotit de o serie de fotografii in care viitoarea mamica poarta o rochie rosie mulata, evidentiindu-i burtica de gravida.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete gravide Vedete insarcinate

Articole recomandate

Citeste si despre