Care este secretul casniciei dintre Andra si Catalin Maruta. Calitatile pe care artista le apreciaza la sotul ei

/ / Modificat: 2024-06-04
Care este secretul casniciei dintre Andra si Catalin Maruta. Calitatile pe care artista le apreciaza la sotul ei

 

Andra si Catalin Maruta sarbatoresc anul acesta 16 ani de casnicie. Artista a dezvaluit de curand care este secretul relatiei lor si a spus ca le doreste si copiilor ei sa aiba parte de iubiri ca a lor. 

Andra, despre secretul unei casnicii fericite

Catalin Maruta si Andra aniverseaza vara aceasta 16 ani de la casatorie. Cei doi formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz si au impreuna doi copii, iar cine ii vede impreuna poate observa ca se iubesc la fel de mult ca la inceput. Chiar daca au mai avut de-a face, de-a lungul timpului, cu diverse provocari, le-au depasit cu bine de fiecare data si au ramas la fel de apropiati. 

Intr-un interviu acordat recent, Andra a spus ca a avut noroc sa isi gaseasca jumatatea cand era foarte tanara si ca ea si prezentatorul sunt facuti unul pentru celalalt. 

”Am avut mare noroc sa ne gasim, sa ne indragostim, sa ne punem increderea unul in celalalt. Cred ca este un miracol de cate ori se regasesc doi oameni facuti unul pentru celalalt. Si parintii nostri sunt de zeci de ani impreuna, iata ca si noi, sper ca si copiii nostri sa gaseasca dragostea adevarata. Este un sentiment unic sa te simti iubit, implinit si in siguranta langa omul pe care il iubesti. Iti da putere si un sentiment ca poti face orice iti propui”, a declarat Andra pentru OK Mazagine

”Ii mai fac pielea de gaina”

Andra a mai spus ca se bucura de toata sustinerea din partea sotului ei. Catalin Maruta cunoaste toate melodiile artistei, inclusiv pe cele populare, si este cel care o sprijina neconditionat, atunci cand isi propune sa faca ceva. Acest lucru este foarte important pentru ea, dupa cum a mai spus cantareata. 

”Dupa atatia ani, e normal sa se schimbe dinamica in orice relatie, dar Catalin este acel sot care stie sa aprecieze si cele mai mici detalii. Fie ca e vorba despre o piesa noua la care lucrez sau doar ma aude cantand prin casa, el este entuziasmat, imi spune daca ii place, ma sustine mult. Cunoaste tot repertoriul meu, chiar si pentru spectacolul Traditional 2, chiar daca nu urca pe scena. Cred ca da, ii mai fac pielea de gaina. Imi arata mereu ca este foarte important ce fac”, a mai zis Andra. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andra maruta Casnicie fericita

Articole recomandate

Citeste si despre